REKLAMI GEÇ

2023 Eğitim Vizyonu velilere anlatıldı

2023 Eğitim Vizyonu velilere anlatıldı

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2023 Eğitim Vizyonu çalışmaları sürdürüyor. Son çalışma Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu velilerine yönelik yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Mart 2019 Salı, 12:08

Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu’nda velilere 2023 Eğitim Vizyonu çalışması doğrultusunda bilgilendirme toplantısı yapıldı. Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından  gerçekleştirilen toplantıda velilere konu hakkında eğitim kitapçığı dağıtıldı. Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz toplantıda, “Tek derdimiz, çocuklarımızın geleceği” dedi.

2023 eğitim hedefi doğrultusunda amaçlarının çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek bireyler yetiştirmek olduğunu söyleyen Oğuz, “2023 Vizyon Belgesi’nde Milli Eğitimimiz ‘nasıl daha iyi ve zamanının ruhunu taşır’ bu masaya yatırıldı. Öğretmenlerimizle ve öğrencilerimizle ilgili yapılacak çalışmalar, velilerimiz eğitimde daha aktif nasıl rol alır gibi, kısacası hem nicelik hem de nitelik anlamında iyileştirme çalışmaları yapılacak” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Oğuz daha sonra, “2023 Vizyon Belgesi tamamıyla insan odaklı bir çalışma.  Bu vizyonla yetiştireceğimiz nesiller emin olun ki;  kazandıkları her tecrübeyi insanlık adına sarf edebilir, insanlık hayrına kullanabilir durumda olacaklar. Okuyan ve araştıran bir nesil yaratmalıyız ki; değerler eğitiminin içerisinde yoğrularak yetişen bu nesil vatan ve bayrak sevgisiyle donatılsın“ diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı