REKLAMI GEÇ

238 eğitimciye başarı belgesi

238 eğitimciye başarı belgesi

Denizli’de 238 öğretmen, memur ve hizmetli Denizli Valisi Abdülkadir Demir tarafından başarı belgesiyle ödüllendirildi.

/ DENİZLİHABER / 28 Şubat 2014 Cuma, 13:22

Eğitim kurumlarında görev yapan 238 öğretmen, memur ve hizmetliye başarı belgelerini vermek için valilik toplantı salonunda tören düzenlendi. Törene Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Pamukkale Kaymakamı Erdoğan Beypınar, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, okul müdürleri, öğretmenler, memurlar ve hizmetliler katıldı.

Törende konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, “Başarı belgesini vereceğimiz arkadaşlarımız eğitimde gösterdikleri başarıdan dolayı belgelerini vereceğiz. eminim daha çok başarılı olacağız, gösterdikleri bu başarıdan dolayı arkadaşlarımızı kutluyorum” dedi.

Eğitimde Denizli’nin diğer iller ile birlikte ilk 10 da yer aldığını belirten Vali Abdülkadir Demir, “Hızla kalkınan ve sanayileşen ülkemizde eğitim, kalkınmanın en etkili ve temel araçlarından biri olarak kabul edilmiştir. Her yıl sayıları milyon ile ifade edilen gencimiz eğitim ordusuna katılmakta ve bu durum her geçen gün daha fazla imkan ve kaynakları eğitime ayırmamızı gerektirmektedir.

Güçlü ekonomisi, ayakları yere basan müteşebbislik anlayışı ile çalışan, üreten, kazanan ve dünya sahnesinde bir marka haline gelen Denizli, tüm bu özelliklerine, eğitim alanında yaptığı yatırımları da ekleyerek, geleceğe ulaşma çabası içinde olan bir şehir. 2013 eğitim alanında bizim için oldukça bereketli bir yıl oldu. Valiliğimiz, Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Üniversitemiz, Belediyemiz ve hayırseverimiz koordineli şekilde çalışarak önemli işler tamamladık, tamamlamaya devam ediyoruz” diye konuştu.
denizli-vali-238-egitim-calisanina-odul-ic

Konuşmaların ardından 238 öğretmen, memur ve hizmetliye Vali Abdülkadir Demir tarafından başarı belgesi verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı