REKLAMI GEÇ

27 yıldır güvenliğini yaptığı okuldan mezun oldu

27 yıldır güvenliğini yaptığı okuldan mezun oldu

Pamukkale Üniversitesi’nde 27 yıldır güvenlik görevlisi olarak çalışan 54 yaşındaki Murat Yürek, 2 yıl önce oğluyla girdiği üniversite sınavını kazanıp, yerleştiği Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı bölümünden mezun oldu.

Ali Bilge / DENİZLİHABER / 24 Haziran 2023 Cumartesi, 17:54

Pamukkale Üniversitesi’nde 1997 yılında güvenlik görevlisi olarak işe başlayan 54 yaşındaki iki çocuk babası Murat Yürek, iki yıl önce oğluna destek olmak amacıyla üniversite sınavına girdi.

Oğlu Berker Tuğra Yürek ile birlikte sınavda başarılı olan Murat Yürek, Pamukkale Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı bölümüne yerleşti.

Oğlu İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde öğrenimine başlarken, baba Murat Yürek de güvenlik görevlisi olarak devam etti.

Bir yandan okulun güvenliğini sağlayan Yürek, bir yandan da bölümünde okumaya başladı.

Derslerinde başarılı olan Murat Yürek, bölümünden ikincilikle mezun oldu.

Yürek, güvenlik görevlisi olarak çalıştığı okulda düzenlenen törende diplomasını alıp, kepini havaya fırlattı.

Üniversite mezunu olmanın mutluluğunu yaşayan Murat Yürek, AA muhabirine “Üniversitede 1997 yılında güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başladım. 27. yılıma gireceğim. Üniversite serüvenim oğlumun sayesinde başladı. Oğlum üniversite sınavına gireceğinde onu teşvik etmek için ben de girdim. Beraber başladık, ben mezun oldum oğlum devam ediyor. Şimdi mezun olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Okumak güzelmiş, biz geç kalmışız. Şimdi tüm arkadaşlarım beni tebrik ediyor.” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı