REKLAMI GEÇ

“50 Okula 50 Laboratuvar” kampanyasının ilk protokolü imzalandı

“50 Okula 50 Laboratuvar” kampanyasının ilk protokolü imzalandı

“Geleceğin Bilim Adamlarını Birlikte Yetiştirelim” sloganıyla başlatılan 50 Okula 50 Laboratuvar Kampanyası’nin ilk protokolü imzalandı. Denizli Eğitim Derneği Başkanı İzzet Özer, Güney Çok Programlı Anadolu Lisesi Sınıf Laboratuvarı yapımını üstlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Mayıs 2018 Çarşamba, 17:58

“Geleceğin Bilim Adamlarını Birlikte Yetiştirelim” sloganıyla başlatılan 50 Okula 50 Laboratuvar Kampanyası kapsamında, Denizli Güney Çok Programlı Anadolu Lisesi Sınıf Laboratuvarı yapımı için protokol töreni düzenlendi.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen törene, Vali Hasan Karahan, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve Denizli Eğitim Derneği Başkanı İzzet Özer katıldı.

Valimiz Hasan Karahan da okullarımızda öğrenci aktivitesini en üst düzeye çıkarma hedefiyle başlatılan 50 Okula 50 Laboratuvar Kampanyasının önemine vurgu yaparak, Denizli Eğitim Derneği adına İzzet Özer’e katkılarından dolayı teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Vali Karahan ve İzzet Özer tarafından 50 Okula 50 Laboratuvar kampanyasının ilk protokolü imzalandı. Denizli Eğitim Derneği, Güney Çok Programlı Anadolu Lisesi Sınıf Laboratuvarı yapımını üstlendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı