REKLAMI GEÇ

AB’Lİ ÖĞRETMENLER OĞUZ’U ZİYARET ETTİ

AB’Lİ ÖĞRETMENLER OĞUZ’U ZİYARET ETTİ

“22. Yüzyıl’da Avrupa” (Euro Utopia) projesi kapsamında, ülkemize gelen öğretmenler, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’u ziyaret etti.

/ DENİZLİHABER / 25 Eylül 2010 Cumartesi, 17:16

Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde H.İbrahim Cin İlköğretim Okulu’nun Polonya, Romanya, İtalya ve Portekiz ülkeleri ile ortaklaşa yürütmüş oldukları “22. Yüzyıl’da Avrupa” (Euro Utopia) projesi kapsamında, ülkemize gelen 11 idareci ve öğretmen, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’u ziyaret etti.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “Ege’nin incisi olan ilimize hoş geldiniz. Tarihi ve kültürel bakımından Avrupa’nın zengin bir şehriyiz. Burada olduğunuz sürece ev sahibi olarak sizi en iyi bir şekilde ağırlamaya çalışacağız. Eğitim alanında bu ortak çalışmalarla dünya çocuklarına yapacağımız hizmet bizim açımızdan çok önemli. Çocuklarımızda kardeşlik, dostluk, arkadaşlık ve sevgi bağlarını iyi oluşturabilirsek, eğitim adına en iyisini yapabileceğimize inanıyorum” dedi. Grup adına sözcülük yapan Polonyalı Coğrafya Öğretmeni Paul, “Bizi misafir ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Türkiye ile bu projedeki ortaklığımızdan dolayı gurur duyuyoruz ve burada olmaktan çok mutluyuz” dedi.

Euro Utopia Projesi nedir?
Euro Utopia Projesi ile 22. Yüzyıl’da Avrupa’yı nasıl şekilde görmek istediklerini ve yeniden bir Avrupa inşa etme düşüncesi ile yola çıkılarak, proje ortağı ülkeler ile ortak bir marş oluşturmak istendiği ve bu marşın her mısrasını bir ülkenin yazacağını, ayrıca yine 22. Yüzyıl’da Avrupa’daki okulların nasıl olacağı konusunda, öğrenciler tarafından 3D çizimlerin yapılacağı, sınırlarının hayal gücüne bağlı olacağı bir çalışma olacak. Kentte olan kafile, 1 hafta kaldıktan sonra tekrar ülkelerine dönecekler. Kaldıkları zaman zarfında Pamukkale, Karahayıt ile tarihi ve turistik yerleri de gezerek Denizli’yi tanıyacaklar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı