REKLAMI GEÇ

Akgül başarı diledi

Akgül başarı diledi

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, 2011-2012 eğitim-öğretim yılının 2. Döneminin başlaması nedeniyle öğretmen, öğrenci ve veliler için bir mesaj yayınlayarak başarı diledi.

/ DENİZLİHABER / 6 Şubat 2012 Pazartesi, 16:44

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, 2011-2012 eğitim-öğretim yılının 2. Döneminin başlaması nedeniyle öğretmen, öğrenci ve veliler için bir mesaj yayınladı. Milli Eğitim Müdürü Akgül, 2011-2012 eğitim öğretim yılı 2. Döneminde tüm öğrencilere başarılar dileyerek başladığı açıklamasında “Çağdaş yönetim anlayışı çerçevesinde kamu hizmetlerinin katılımcı, güvenilir, şeffaf, planlı, hesap verebilirlik ilkesine dayalı; aktif katılımlı sonuç odaklı, kaynak kullanımında disipline ve performans ölçmeye dayalı “yönetişim” bilincinin yaygınlaştırılması için eğitim hizmetlerimizi en verimli şekilde sürdürme azim ve gayreti içinde olacağız” dedi.

VELİLERE DE SESLENDİ
Açıklamasında velilere de seslenen Akgül “Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızı aydınlık yarınlara hazırlarken, eğitim sürecinin temel unsurlarından birisi olan sizlerin de öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte; okula erişim, öğrenme ve öğretme etkinlikleri, eğitimde kalite ve verimlilik hususlarında her türlü desteği sağlamanız, netice itibariyle sosyal huzur, güven ve mutluluk tablosu oluşturacaktır” dedi.

SON MESAJ ÖĞRENCİLERE
İkinci dönemle ilgili yayınladığı açıklamanın son bölümde öğrencilere de mesaj veren Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, “Yarıyıl dinlenme tatilinin ardından 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılı 2. Kanaat Dönemine umutla ve heyecanla başlıyoruz. Bundan önceki öğrenim yaşantınızda olduğu gibi bu dönemde de çok iyi bir zaman yönetimiyle derslerinize, projelerinize en iyi bir şekilde hazırlanarak; eğitim ve öğrenme paydaşlarınız olan öğretmenleriniz ve velilerinizle birlikte aydınlık ve mutlu yarınlara doğru yelken açacaksınız. Zira öğrenmenin ve başarının sınırı yoktur. Bilişim teknolojisinden de yararlanmak suretiyle hep yeni bilgilere, hayallere, buluşlara ulaşma azim ve gayreti içinde olacaksınız. Yine bu dönem de kademeler arası üst öğrenime yani ortaöğrenim ve yükseköğrenime dikey geçiş sınavları (SBS ve YGS-LYS) yapılacağından dolayı, sınavlara hazırlık çalışmalarınızın da en üst seviyede olması durumunda kendinizi, ailenizi, öğretmenlerinizi mutlu kılacağınızı da bilmenizi istemekteyiz. Bu vesile ile 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılının ikinci döneminin tüm eğitim camiasına hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı