REKLAMI GEÇ

ANA KIZ OKULDAYIZ BAŞARILI OLDU 48 KİŞİ BAŞARI BELGESİ ALDI

ANA KIZ OKULDAYIZ BAŞARILI OLDU 48 KİŞİ BAŞARI BELGESİ ALDI

Denizli’de Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde 2008-2011 yılları arasında yürütülen “Ana-Kız Okuldayız” kampanyasında, çalışmalarıyla projeye yaptıkları katkıdan dolayı 48 okul, kurum müdür, müdür yardımcıları ve öğretmenlerine başarı belgesi verildi.

/ DENİZLİHABER / 2 Temmuz 2011 Cumartesi, 14:44

‘Ana-Kız Okuldayız’ okuma ve yazma kampanyası kapsamında, İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde 2008-2011 yılları arasında Denizli’de yürüttükleri çalışmalarla projeye yaptıkları katkılardan ve Denizli’nin bu projede ülke genelinde üst sıralara çıkmasında gösterdikleri üstün performanstan dolayı 48 okul, kurum müdür, müdür yardımcıları ve öğretmenlerine başarı belgesi verildi.

Ayrıca Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen Başarıyı İzleme Projesi’nde yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı 6 okul müdürüne başarı belgesi verildi. Bağbaşı 80.Yıl Öğretmenevi ve ASO Merkezi bahçesinde yapılan törene İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, müdür yardımcıları, şube müdürleri, okul müdürleri, okul müdür yardımcıları ve öğretmenleri katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz başarı belgelerinin verilmesinin ardından yaptığı konuşmada, “Her şeyden önce yapmış olduğunuz güzel çalışmalardan dolayı hepinize yürekten teşekkür ediyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum. Bugün sizlerle uzun bir maraton sonucu yaptığınız çalışmaların neticesinde başarılarınızı ödüllendirmek için burada bir araya geldik. Sizlerin bu başarılarınızla eğitim camiasındaki diğer arkadaşlara da örnek olacağınıza inanıyorum. Sosyal ve kültürel alanda, okul düzenlemelerinde ve diğer alanlarda da üstün performans gösteren arkadaşları da ödüllendiriyoruz. Denizli eğitimi ile ilgili yaptığımız çalışmalarda fiziki yönden olan eksikliklerimizi tamamlamak için uğraşıyoruz. Bugün en büyük sıkıntılardan biri sayıları bir hayli fazla olan ikili eğitim-öğretim yapan okullarımızdır. Bu okulları tekli eğitim öğretime geçirebilmek için okullaşmaya son derece önem vermiş durumdayız. Tüm çocukların eşit imkanlarda ve modern binalarda eğitimlerini almaları için büyük uğraş veriyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı