REKLAMI GEÇ

ARSLAN AİLESİ’NDEN İKİNCİ OKUL

ARSLAN AİLESİ’NDEN İKİNCİ OKUL

Daha önce eşi Saime Arslan’ın adını taşıyan bir anaokulu yaptıran hayırsever İşadamı Güngör Arslan bir okul daha yaptıracak. Merkezefendi ilçesinin Yenişehir Mahallesi’ne yapılacak olan ve 4 milyon liraya mal olacak Güngör Arslan Anadolu Lisesi’nin protokolü, hayırsever işadamı ile Vali Şükrü Kocatepe arasında imzalandı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 22 Ocak 2015 Perşembe, 12:30

Valilik toplantı salonunda gerçekleşen protokol imza törenine Vali Şükrü Kocatepe, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Arslan Teksitil Konfeksiyon San.ve Tic. A.Ş sahibi Güngör Arslan, eşi Saime Arslan, oğlu İsmail Arslan, kızı Nilgün Ök ile torunu Saime Arslan da katıldı.

Denizli’nin eğitimdeki kalitesini hayırseverlerin destekleriyle giderek yükselttiğini belirten Vali Şükrü Kocatepe, “Bu bağışlar sayesinde eğitim öğretimdeki başarının yükselmesinde, öğrencilerimizin başarı seviyesinin arttırılmasında bize katkı sağlıyorlar. Ben kendilerine tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Arslan ailesi adına konuşan hayırsever İşadamı Güngör Arslan’ın oğlu İsmail Arslan, “Ailemize vatanımıza hayırlı olmasını istiyoruz. Biz bu ülkede kazanç sağladık. Bu kente borcumuzu bir nebze de olsa eğitime yatırım yaparak ödemek istiyoruz. Bu vesile ile annemizin babamızın isminin yaşaması da bizim için gurur veridir” diye konuştu.

Daha sonra Güngör Arslan Anadolu Lisesi’nin protokolü, Vali Şükrü Kocatepe ile İşadamı Güngör Arslan, tarafından imzalandı. Arslan’ın evlatları ve torunu da protokole temsili olarak hatıra imzaları attı. Merkezefendi İlçesi’nin Yenişehir Mahallesi’ne yapılacak olan Anadolu Lisesi 4 milyon TL’ye mal olacak. 28 derslikli lisenin inşaatının 2016 yılında tamamlanması planlanıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı