REKLAMI GEÇ

Baş Müdür ‘den öğrencilere nasihat;

Baş Müdür ‘den öğrencilere nasihat;

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, yarın sona erecek olan eğitim öğretim yılının ilk yarısını değerlendirdi. Oğuz, 176 bin öğrencinin 11 bin öğretmenle ilk dönemi başarı içinde geçirdiğini kaydetti.

/ DENİZLİHABER / 19 Ocak 2012 Perşembe, 15:43

Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü olarak toplam 741 okul ve kurumla hizmet verdiklerini belirten Oğuz, “Resmi okul ve kurumlarımızda bulunan 7 bin 397 derslikte 175 bin 699 öğrenci ve 10 bin 941 öğretmen ile 2011-2012 eğitim-öğretim yılının birinci dönemini başarılı bir şekilde geçirdik” dedi.

Öğretmenliğin dünyanın en kutsal mesleği olduğunu ifade eden Oğuz, “Bugünün küçükleri, yarının büyükleri, istikbalimizin güneşi, geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklar öğretmenlerin atölyelerinde şekillenmektedir” diye konuştu.

Değerlendirmesinde velilere de uyarılarda bulunan Oğuz, “Çocuklarınızı diğer çocuklarla kıyaslamadan ve her şeyden önce çocuk olduklarını unutmadan onların gelişimlerini değerlendirip, destekleyin. Muhakkak ki öğrencilerimizin asıl başarıları hayata atıldıklarında kendini gösterecektir. Bizler çocuklarımızın hayata hazırlanmasında ilk basamakları inşa etmekteyiz. Bu çabamızda sizlerin yanımızda olduğunuzu bilmek bize çalışmalarımızda güç katmaktadır. Öğrencilerimizin, her şeyden önce daha değerli olduğunu göz önünde bulundurarak, onların geliştirilebilecek alanlarda ihtiyaç duyacakları desteği vereceğinize olan inancımız sonsuzdur” ifadelerini kullandı.

Başarılı olamayan öğrencilere de önerilerde bulunan Oğuz, “Her şey not demek değildir. Kendinizi asla karne stresine sokmayın. İkinci dönemde daha istekli ve planlı çalışarak başarılı olacağınıza inanıyorum. Cesaretinizi ve güveninizi hiçbir zaman kaybetmeyin. Tatilinizi en iyi şekilde değerlendirmenizi, bol bol kitap okumanızı, ikinci kanaat döneminde de aynı azim ve sabırla, hatta daha çok çalışarak hedeflediğiniz başarılara ulaşacağınıza yürekten inanıyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı