REKLAMI GEÇ

Başarılı müdüre takdir belgesi

Başarılı müdüre takdir belgesi

Baklan Dağal İlköğretim Okulu Müdürü Ayhan Keskin, Vali Yavuz Erkmen tarafından, görevli olduğu okulda, geçen yıl 13 ilköğretim okulu son sınıf öğrencisinin, 11’inin Anadolu lisesini kazanmasında gösterdiği başarılı çalışmalar nedeniyle, takdir belgesi ile ödüllendirildi.

/ DENİZLİHABER / 6 Aralık 2009 Pazar, 17:55

Denizli merkez ve ilçelerdeki okulların müdürleri, müdür başyardımcıları ve müdür yardımcıları ile idarecilikle ilgili konuları paylaşmak, onlara rehberlik yapmak amacıyla, 3 oturum halinde toplantılar gerçekleştirildi.

“Bir bütün olmayı hedefliyoruz”
Toplantılara başkanlık yapan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “Türk milli eğitiminin temel hedeflerine uygun, Atatürk İlke ve İnkılapları’na bağlı olarak vatanını seven, bayrağını seven, Ata, anne-baba sevgisi alan evlatlar yetiştirmek bizim en başta gelen görevimiz. Bu çalışmaları yaparken okul kurum müdürlerimiz, müdür yardımcılarımız, öğretmenlerimiz, sivil toplum örgütleri ve veliler ile bir bütün olmayı hedefliyoruz” dedi.

“Klasik idarecilik sona erdi”
Oğuz, “Klasik idaricilik tabir edilen idarecilik devrinin sona erdiği günümüz, artık teknoloji ve bilgi çağı. Bu çağa, eğitimciler olarak hızlı bir şekilde ayak uydurmak zorundayız ve en iyi şekilde bu çağı temsil etmeliyiz. Eğitim-öğretim için her kurum ve kesim ile bir araya gelip toplantılar yapıyoruz. Bu toplantılarda ve bir araya gelmelerimizdeki tek amacımız sorunları yerinde çözmek ve uygulamadaki aksaklıkları çözmektir” diye konuştu.

“Okullarımızın birbiriyle yarışmasını istiyoruz”
Dürüst, ilkeli, ufku geniş olan, ileriyi görebilen yöneticiler ve bireyler yetiştirmek için çalıştıklarını ifade eden Oğuz, “Denizli İl Milli Eğitim olarak yürütmekte olduğumuz projelerimiz var. Bunların en başında geleni, Başarıyı Geliştirme Projesi. Bu projemizde başarıya ulaşabilmek için velilerimiz ile bir arada olmamız gerekiyor. Amacımız, kitlesel başarıdır. Hiçbir zaman için bireysel başarı için çalışmamalıyız. İsteğimiz, ilimizdeki 530 okul ve 725 kurumun birbirleri ile yarışmasıdır. Özellikle 97 lisemiz ile 367 ilköğretim okulumuzun çok iyi bir performans sergilemesini istiyoruz. Bu çalışmalarımızda size güvenimiz sonsuzdur. Çalışmalarınız için teşekkür ederim” dedi.

Başarı takdir edildi
Oğuz, konuşmasının ardından, Baklan Dağal İlköğretim Okulu Müdürü Ayhan Keskin’e, Vali Yavuz Erkmen tarafından, görevli olduğu okulda, geçen yıl 13 ilköğretim okulu son sınıf öğrencisinin, 11’inin Anadolu lisesini kazanmasında gösterdiği başarılı çalışmalar nedeniyle verilen takdir belgesini sundu. Oğuz, okula da 1 adet akılı tahta ve projeksiyon cihazı hediye etti. Toplantı; Şube Müdürleri Şerif Ali Cengiz, İbrahim Ertan Aktaş ve Mehmet Başer’in şubeleri ile ilgili konularda müdür yardımcılarını bilgilendirmeleri ile son buldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı