REKLAMI GEÇ

BU İDDİALAR ÇOK KONUŞULACAK!

BU İDDİALAR ÇOK KONUŞULACAK!

Eğitim-Sen Çivril Şube Başkanı Cengiz Topel Kaplan’ın iddiasına göre, Çivril Lisesi Müdürü A.A öğrencilerine “cemaat” diye hitap ediyor, Fettullah Gülen kitapları dağıtıyor… Bir başka iddia ise, okulda erkek öğrencilerin kız öğrencilere 75 santimden fazla yaklaşmasının yasak olduğuna yönelik.

/ DENİZLİHABER / 10 Mayıs 2011 Salı, 14:09

Eğitim-Sen Çivril Şube Başkanı Cengiz Topel Kaplan, Çivril Lisesi Müdürü A.A’nın, değerlendirme bölümünde Fethullah Gülen’in yazısının bulunduğu ‘Duru Türkçe’ kitabını imzalayıp verdiğini, öğrencilere ‘cemaat’ diye hitap ettiğini, kızlarla erkeklerin 75 santimetreden fazla yaklaşmamaları konusunda uyardığını iddia etti. Müdür AA.. ise konuya ilişkin sorulara, “Devlet memuruyum bu konuda açıklama ve yorum yapamam” karşılığını verdi.

Kaplan, A.A’ın, Çivril İmam Hatip Lisesi’nden müdür olarak atanmasından sonra Çivril Lisesi’nde ilginç gelişmelerin yaşandığını ileri sürdü. Müdür A.A.’nın, öğrencilere ‘cemaat’ diye hitap ettiğini, başarılı olanlara Fethullah Gülen’in değerlendirmesinin bulunduğu ‘Duru Türkçe’ kitabını, kendi imzasını atarak verdiğini iddia etti. A.A’nın kız öğrencilere de erkeklere 75 santimetreden fazla yaklaşmamaları konusunda uyardığını da ileri sürerek şunları söyledi: “Belli siyasal ve dinsel anlayışın propagandasını yapan söz konusu kitabın okul müdürünün kendi imzasıyla başarılı öğrencilere hediye edilmesi düşündürücüdür. Müdür A.A.’nın konuşmalarının sonunda öğrencilere ‘Amin’ dedirttiğini öğrendik. Müdür A.A. okulda din görevlisi gibi davranıyor. Ayrıca, okul aile birliği, ‘katkı payı’ adı altında bağış topluyor. Katkı payı vermeyen öğrenciye de psikolojik baskı uygulanıyor. Çivril Lisesi’ndeki gelişmeleri kaygıyla izliyoruz. ” Okul Müdürü A.A ise iddialarla ilgili açıklama yapmadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı