REKLAMI GEÇ

Çivril ve Tavas belediyeleri okul hamisi oldu

Çivril ve Tavas belediyeleri okul hamisi oldu

Çivril ve Tavas belediyeleri, ilçelerindeki okulların hamisi oldu. Her iki belediye, imzalanan “okul hamiliği” protokolü kapsamında, okulların bahçe ve peyzaj düzenlemeleri ile bakım onarım çalışmalarını üstlendi.

Burak Coşkun / DENİZLİHABER / 13 Nisan 2015 Pazartesi, 17:48

Çivril ve Tavas belediyeleri ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında okul hamiliği protokolü imzalandı. Denizli Valiliği’ndeki imza törenine Vali Şükrü Kocatepe, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven ve Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol katıldı.

Törende konuşan Vali Şükrü Kocatepe, gelecek nesilleri daha mutlu etmek için çalıştıklarını belirterek, “Tavas ve Çivril’de okuyan çocuklarımız daha rahat edecekler. Tavas ve Çivril ilçe sınırları içerisinde bulunan bütün okullar tadilat, bakım, onarım, bahçe peyzajı, düzenleme spor alanları yapımlarını artık belediyelerimiz üstleniyor. Öğrencilerimiz okul bahçelerinde huzur içerisinde olacaklar” dedi.

Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven de, çocukların okul bahçelerinde oynarken daha mutlu ve daha güvende olacaklarını, okul bahçelerinde oyun alanları oluşturacaklarını, konulacak oyun gruplarıyla çocukların başka yerlere gitmeyeceğini söyledi.

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ise, okul hamiliği projesine katkı koymaktan mutlu olduklarını ifade ederek, “Ayağımızın tozuyla Tavas ilçesi sınırlarında olan Kozlar İlkokulu’ndan geliyorum. Kozlar’da bugün sabah çocuk oyun gurubu kurduk. Okullarımızda bahçe düzenlemesi yapıyoruz. Çocuklarımızın mutluluğu için okullarımızı güzelleştiriyoruz. Protokolün Tavasımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı