REKLAMI GEÇ

Öğrenciler GDO’yu tartıştı

Öğrenciler GDO’yu tartıştı

Denizli Bahçelievler İlköğretim Okulu Fen ve Teknoloji Kulübü, okulda iki yıldır 8. Sınıf öğrencileri arasında düzenledikleri münazaralarla gündemdeki önemli konuları tartışıyor. Okuld bu yıl düzenlenen münazaranın konusu GDO idi.

/ DENİZLİHABER / 10 Şubat 2012 Cuma, 17:08

İlk ve orta dereceli okul seviyesindeki gençlerin tartışma yöntemiyle, öz güvenlerini geliştirmek, fikirlerini savunmak, kendilerini daha net bir dille ifade etmek gibi yetilerinin geliştirmesi konusunda uzmanların önem gösterdiği münazara yöntemi, artık Denizli’de de uygulanıyor.

Bahçelievler İlköğretim Okulu, Fen ve Teknoloji Kulübü, öğrenci etkinlik çalışması olarak okulda 2 yıldır farklı münazaralar gerçekleştiriyor. 8. Sınıf öğrencilerinin yaklaşık bir ay hazırlık yaparak, okul öğrencileri, öğretmenler ve idare önünde gerçekleştirdikleri münazaraların bu yılki konusu GDO idi.

Önceki gün okul salonunda yapılan münazarada okulun iki ayrı 8. Sınıf öğrencilerinden bir grup GDO’nun yararlı, bir diğer gurup ise zararlı etkileri konusunda kıran kırana tartıştı. Kulüp rehber öğretmeni Tijen Gemalmaz’ın rehberliğinde hazırlanan iki şubenin 4’er öğrencisi, yaptıkları münazarayla aslında birbirlerine galip gelmekten çok, arkadaşlarına GDO’nun zararları ve yararları konusunda bilgi aktarma gayreti içindeydi.

Öğrencilerin münazaradaki performansları, münazarayı izleyen okul idarecileri ve öğretmenleri tarafından da değerlendirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı