REKLAMI GEÇ

DENİZLİ HEM, ŞANLIURFA’YA ÖRNEK OLDU

DENİZLİ HEM, ŞANLIURFA’YA ÖRNEK OLDU

Şanlıurfa’dan bir heyet, Denizli Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü’nün çalışmalarını yerinde incelemek amacıyla Denizli’ye geldi.

/ DENİZLİHABER / 30 Mayıs 2011 Pazartesi, 17:03

Şanlıurfa Bozova Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği adına yürütülen “Eğitimde Seferberlik Kızlara Öncelik Projesi” kapsamında, eğitimde en başarılı illerden Kayseri, Konya, Burdur, Aydın ve Denizli’ye inceleme gezisi düzenlendi. Bu illerdeki kız çocuklarının okullaşma oranının yüksekliğinin ve eğitimde sağlanan başarının sebeplerini yerinde incelemeyi amaçlayan gezinin son ayağında, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Polattaş, Halk Eğitim Müdürü Mehmet Çetiner, İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Akcan, 75.Yıl Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü İrfan Sürücü, Bozova Lisesi Müdürü Hamza Yarbuğulubaş, Yaylak Lisesi Müdürü Hacı Bayram Bozkurt, Atatürk Barajı Müdürü Ali İnan, Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hasan Kara ve Proje Koordinatörü Ethem Akgün’den oluşan ekip, Denizli Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu (ASO) Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Denizli Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Yılmaz Gürses ile Müdür Yardımcıları Şule Yüksel Bal ve Gülsüm Olkun’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan katılımcılar, daha sonra Halk Eğitim Merkezi birimlerini tek tek gezerek, çalışmaları yerinde inceleme imkânı buldu.

Şanlıurfa Bozova İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Polattaş, Denizli Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü’nün çalışmalarından son derece etkilendiklerini belirterek, ilçe halk eğitim merkezlerinde de aynı sistemi kuracaklarını belirtti. Denizli Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Yılmaz Gürses, ziyaretten son derece memnun olduklarını, edindikleri her türlü bilgi, beceri ve deneyimi diğer halk eğitim merkezleri ile paylaşmaya hazır olduklarını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı