REKLAMI GEÇ

Denizli Milli Eğitim çalışanları stres attı

Denizli Milli Eğitim çalışanları stres attı

Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları, yoğun geçen bir yılın yorgunluğunu, 80. Yıl Bağbaşı Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen motivasyon gecesinde attı.

/ DENİZLİHABER / 20 Haziran 2009 Cumartesi, 16:19

Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü, personelin ve ailelerinin birbirleri ile kaynaşmaları, hoşça vakit geçirmeleri ve yorgunluklarını bir nebze de olsa atmaları için motivasyon gecesi düzenlendi.

< ?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, gecede yaptığı konuşmada, yoğun tempoda geçen eğitim-öğretim yılının başarılı bir şekilde bittiğini belirterek, “Denizli’nin eğitiminde, her ne kadar öğretmeler ön planda olsa da bu çalışmaların mutfağında yer alan personelimizin de öğretmenler kadar emeği geçiyor. Çalışanlarımıza başarılı çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Böyle bir gecede sizlerle bir araya gelmekten çok mutlu oldum” dedi.

80. Yıl Bağbaşı Öğretmenevi’nde düzenlenen gecede; Belediye Konservatuar Sanatçıları Hakan Eyiden, Yeşim Dağlı ve Feray Kara çeşitli türküler seslendirerek geceye katılanlara türkü ziyafeti çekti. Daha sonra Türk Sanat Müziği Sanatçısı Zikri Güven ve Müzik Öğretmenleri Zeki Güven, Melih Ağdağ, Bayram Keskin, Emre Küçük sahne aldı. Programda son olarak Hakkı Dereköylü Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri yer aldı. Öğrenciler, davetlileri, pop müziğin hareketli şarkıları ile eğlendirdi.  

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı