REKLAMI GEÇ

Öğrencilerden örnek davranış

Öğrencilerden örnek davranış

Merkezefendi Hasan Ali Kömürcüoğlu Ortaokulu öğrencileri 23 Nisan’da 23 Resim sloganı ile yaptıkları resimlerin gelirini kimsesiz çocuklara bağışlayacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Nisan 2017 Salı, 09:23

Merkezefendi Hasan Ali Kömürcüoğlu Ortaokulu öğrencileri 23 Nisan’da 23 Resim sloganı ile yaptıkları resimleri, okul bahçesinde sergiledi.

Serginin açılışı Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Serginin açılışında konuşan Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “Okulumuzun Resim Öğretmeni Aynur Uysal, Halk Eğitim Merkezinin desteği ile okulda hafta sonları resim kursunu düzenledi. Öğrencileri ile birlikte eşsiz eserler ortaya çıkardılar. 23 Nisan öncesinde eserlerini sergiliyorlar. Yaptıkları güzel çalışmayı da anlamlı bir şekilde taçlandırdılar. Resimlerden elde edecekleri geliri kimsesiz çocuklara gönderecekler. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederim” dedi.

Açılış kurdelasının kesilmesinin ardından protokol ve davetliler sergiyi gezdi, öğretmenler ve öğrencilerden resimlerle ilgili bilgi aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı