REKLAMI GEÇ

Erasmus öğrencileri sertifikalarını aldı

Erasmus öğrencileri sertifikalarını aldı

Türkiye’nin farklı üniversitelerinde eğitim görecek 26 yabancı uyruklu Erasmus öğrencisi için Pamukkale Üniversitesi’nde bir ay süren Türkçe dil kursunun sertifika töreni, PAÜ Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

/ DENİZLİHABER / 12 Eylül 2012 Çarşamba, 15:20

Türkiye’nin farklı üniversitelerinde eğitim görecek 26 yabancı uyruklu Erasmus öğrencisi için Pamukkale Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ve bir ay süren Türkçe dil kursunun sertifika töreni, PAÜ Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
Törene; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sebahattin Nas, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahittin Özçelik, kurs eğitmenleri ve kursiyerler katıldı.

Törende konuşma yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sebahattin Nas; kursun düzenlenmesinde başta PAÜ Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü olmak üzere öğretim veren hocaların büyük özveri gösterdiklerini hatırlattı. Emeği geçenlere teşekkür eden Prof. Dr. Nas, bundan sonraki çalışmalarda da desteklerinin sürmesini temenni etti.

Törenin sonunda kursu başarıyla tamamlayan öğrenciler sertifikalarını Prof. Dr. Sebahattin Nas ve Prof. Dr. Selahittin Özçelik’in ellerinden aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı