REKLAMI GEÇ

DENİZLİ TİCARET LİSESİ KARİYER GÜNLERİ SONA ERDİ

DENİZLİ TİCARET LİSESİ KARİYER GÜNLERİ SONA ERDİ

Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü ile Denizli Rotary Kulübü arasında imzalanan protokolle ilimizde “Meslekî Eğitimi Destekleme Kampanyası” başlatıldı.

/ DENİZLİHABER / 26 Ekim 2011 Çarşamba, 17:12

Kampanya doğrultusunda Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonunda Denizli Rotary Kulübünün katkılarıyla Denizli Ticaret Lisesinde 3 gün süren kariyer günleri yapıldı. Kariyer günlerinde; Adnan Menderes Üniversitesi öğretim görevlisi Prof. Dr. Adil Türkoğlu 9. sınıf öğrenci velilerine; Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci 12. Sınıf öğrencilerine; Funika Holding Yönetim Kurulu Başkanı Civan Sözkesen, Mali Müşavir Mehmet Ali Bayraktar, Etki Bilişim’in sahibi Ömer Bağcı, Akademi Göz Hastanesi Genel Müdürü Caner Pancaroğlu 9. Sınıf öğrencilerine hitaben konuştular.

Konuşmacılara büyük ilgi gösteren öğrencilerin ve velilerin her toplantıda salonu tamamen doldurdukları görüldü. Konuşmacılar seminerde meslekî bilgi ve deneyimlerini öğrenci ve velilerle paylaşarak; iş hayatında başarılı olma, doğru meslek seçimi, geleceğin meslekleri ve meslekî eğitimin önemi konularında dinleyicilere bilgiler verdiler. Girişimciliğin ve başarılı bir kariyerin önemi, öğrencilerin ve panele katılan konuşmacıların görüş birliğine vardıkları ortak fikirdi. Panellerde, seçilen meslek ne olursa olsun başarılı bir performansın insan hayatı için önemli aşamalar kaydettiği vurgulandı. Öğrenciler, daha sonra kendi alanları ile ilgili sorular yönelterek görüş ve düşüncelerini dile getirdiler. Denizli Ticaret Meslek Lisesi öğrencilerinin konuşmacılara çiçek takdim ederek, yapmış oldukları desteklerden dolayı da ayrıca teşekkür ettiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı