REKLAMI GEÇ

DENİZLİ’Yİ ŞİİRLERLE ANLATTI

DENİZLİ’Yİ ŞİİRLERLE ANLATTI

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Şerif Kutludağ ikinci şiir kitabı ‘Şiirlerle Denizli’ adlı kitabını Denizli Valisi Yavuz Erkmen’e hediye etti.

/ DENİZLİHABER / 9 Kasım 2010 Salı, 18:38

Daha önce yayınlanmış biri şiir kitabı olmak üzere üç eseri bulunan Şerif Kutludağ, son eseri olan ve Denizli Belediyesi Kültür Yayınları’ndah çıkan ‘Şiirlerle Denizli’ kitabını Vali Erkmen’e takdim etti. Kitabında, Denizli’yi, ilçeleri ile birlikte geçmişten günümüze her yönüyle tanıtmaya çalıştığını ifade eden Kutludağ, keyif alarak yaptığı bir çalışmanın ürünü olan şiir kitabını, Vali Erkmen’e takdim etmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

Şerif Kutludağ’ı makamında kabul eden Denizli Valisi Yavuz Erkmen ise Denizli’nin değerlerinin gelecek kuşaklara şiir diliyle anlatılmasının son derece önemli olduğunu söyledi. Bu tür eserlerin çoğalması gerektiğinin altını çizen Vali Erkmen, Denizli’nin değerlerinin, güzelliklerinin, kültürünün ve sosyal hayatının her yönüyle gelecek kuşaklara aktarılması konusunda bu tür eserlerin kaynak teşkil edeceğini ifade ederek, Şerif Kutludağ’a yaptığı çalışma ve ortaya çıkardığı güzel eser için teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı