REKLAMI GEÇ

DTO’NUN YAPTIRDIĞI OKUL İLK MEZUNLARINI VERDİ

DTO’NUN YAPTIRDIĞI OKUL İLK MEZUNLARINI VERDİ

Denizli Ticaret Odası tarafından yaptırılan Ahi Sinan İlköğretim Okulu, ilk mezunlarını verdi.

/ DENİZLİHABER / 17 Haziran 2011 Cuma, 13:17

Mezunlar için pilav günü ve mezuniyet töreni düzenlendi. Okul yönetimi, aile birliği ve DTO’nun ortaklaşa düzenlediği etkinlikte 2010 Sbs’de 7. sınıflarda 500 puan alan Şeyma Gülsüm Şencan ve başarılı diğer dört öğrenciye çeşitli hediyeler verildi. Ayrıca mezun olan 66 öğrenciye DTO tarafından kol saati, çeşitli alanlarda başarılı 30 öğrenciye hediyeler dağıtıldı.

Törende konuşan Okul Müdürü Nail Oğuz, “Okulumuzu yaptıran DTO, her türlü desteğe devam etmektedir. Eğitim öğretim yılı sonunda mezunlarla birlikte çeşitli alanlarda başarılı öğrencilere ödülleri, odanın katkılarıyla verildi. Bu şekilde öğrencilerimizi başarı yolunda teşvik etmek istedik. ” dedi. Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz da okulun elde ettiği başarılarla gurur duyduklarını belirterek, DTO’ya teşekkür etti. DTO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer ise 2006-2007 eğitim öğretim yılında açılan okulun birçok ilklere ve başarılara imza attığını vurguladı.

Özer, “Bugün okulumuzun ilk mezunlarını veriyoruz. Büyük bir sevinç ve kıvanç duyduğumu belirtmek istiyorum. Bugüne kadar eğitim alanında gösterdikleri çaba ve başarılarından dolayı idareci, öğretmen ve öğrencilerimizle büyük özveri gösteren velilerimizi kutluyorum. Bu konudaki yatırımın boşa gitmediğini görmek bizi sevindirdi. ” şeklinde konuştu. Denizli Vali Yardımcısı Alp Arslan Argun da öğrencileri tebrik ederek, tatilin iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Daha sonra Müdür Oğuz, katkıları dolayısıyla DTO Başkanı Özer’e, Özer de başarıları dolayısıyla Oğuz’a plaket verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı