REKLAMI GEÇ

Eğitimcilerin sorunlarını Bakan’a ilettiler

Eğitimcilerin sorunlarını Bakan’a ilettiler

Eğitim-Bir-Sen (Eğitimciler Birliği Sendikası) Denizli Şubesi Başkanı Ahmet Sert, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik’e, eğitimcilerin sorunlarını iletti.

/ DENİZLİHABER / 10 Mart 2009 Salı, 01:00

Eğitim-Bir-Sen Denizli Şubesi Başkanı Ahmet Sert, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ve Genel Sekreteri Halil Etyemez ile birlikte, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik’i ziyaret etti. Ziyarette, eğitim çalışanlarının sorunlarını dile getiren heyet, tedavi yolluklarının ödenmediğini ve çalışanların büyük mağduriyetler yaşadığını dolayısıyla da en kısa zamanda ödenerek çözülmesini talep etti.

Bakanlığın açtığı sınavı kazanarak atanamayan ilköğretim müfettişlerinin durumunu da dile getiren Ahmet Sert, “Denizli’de eğitim-öğretimde yakalanan ivmenin devam etmesini istiyoruz. Miadı dolmuş şahsiyetlerin koltuk sevdası için mahkeme koridorlarını kendilerine mesken tutmalarını ve bunu marifetmiş gibi takdim etmelerini anlamakta güçlük çekiyoruz” dedi.

Yönetici atama yönetmeliğinin uygulanması ile ilgili belirsizlikleri Sayın Milli Eğitim Bakanı’na ileten Sert; “3797 sayılı Kanunda değişiklik yapılarak kalıcı bir çözüm üretilmesi taşranın talebidir” dedi. Konularla yakından ilgilenen Bakan Çelik, tedavi yolluklarının derhal ödenmesi konusunda talimat verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı