REKLAMI GEÇ

Görme Engelliler Okulu’nda mezuniyet kutlaması

Görme Engelliler Okulu’nda mezuniyet kutlaması

Denizli Görme Engelliler İlk ve Ortaokulu’nda mezuniyet heyecanı yaşandı. Öğrenciler ve öğretmenler, hazırladıkları gösterileri sundu, aileler ve davetlilere uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir gece yaşattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Haziran 2014 Pazartesi, 13:46

Denizli Görme Engelliler İlk ve Ortaokulu’nun mezuniyet kutlaması renkli görüntülere sahne oldu. Etkinliğe Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, İl Milli Eğitimi Müdür Yardımcısı Reşat Erdoğan, Okul Müdürü Ufuk Atalay, öğrenci velileri de katıldı.

Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hasan Himmetli, hayırseverlerin destekleri ile okulun hiçbir eksiğinin bulunmadığını belirterek, öğrencilerin başarılarının kendilerini gururlandırdığını söyledi.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Reşat Vural da, Denizli’de böyle bir okul bulunmasının kent ve çevre iller açısından büyük şans olduğunu söyledi.

Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, okul idaresi ve öğretmenlerin, engelli öğrenciler için sarf ettikleri çabanın ibadet ile eşdeğer olduğunu dile getirdi. Görücü, okula desteklerini esirgemeyen hayırseverlere de teşekkür etti.

galeri-anons

Konuşmaların ardından öğrenci ve öğretmenlerin hazırladıkları program sunuldu. Öğrencilerin ve öğretmenlerin söylediği şarkılar ve dans gösterileri, beğeniyle izlendi. Veliler, çocuklarının sahne performansı karşısında duygulandı, gururlandı.

Gecenin sonunda, mezun olan öğrenciler, Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği üyelerine, teşekkür plaketi verdi.  Öğrenciler ise mezuniyet belgelerini Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü’den aldılar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı