REKLAMI GEÇ

Hayırseverden, ilkokula anaokulu

Hayırseverden, ilkokula anaokulu

Hayırsever İşadamı Adil Demireren, 1973 yılında Fatih Mahallesi’nde yaptırdığı ilköğretim okulunun bahçesine, 4 derslikli, 203 metrekare ve 100 bin TL’ye mal olacak olan anaokulu yaptırıyor.

/ DENİZLİHABER / 8 Eylül 2009 Salı, 17:40

Anaokulunun yapımı ile ilgili protokol Vali Yavuz Erkmen’in makamında düzenlenen törenle imzalandı. Törende İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve Denizli’ye gelen Özel Eğitim Rehberlik ve Danışma Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Ruhi Kılıç da hazır bulundu.

Vali Erkmen, Adil Demireren’in daha önce de kendi adını taşıyan bir okul yapmak sureti ile hayırseverliğini kanıtlamış bir kişi olduğunu belirterek, “Kendisi, kendi ismini taşıyan okulun bahçesinde, 4 derslikli, okul öncesi eğitim için bir yeni bina yaptıracak. Kendisine, daha önceki okul ve şimdiki yaptıracağı okul için tüm öğrenciler ve Denizlililer adına teşekkür ediyoruz. Kendisi gibi hayırsever vatandaşlarımızın çoğalmasını diliyoruz. Buradan yetişecek çocukların vatanımız, devletimiz ve milletimiz için, ülkemize çok güzel şeyler kazandıracak kıymetli birer evlatlarımız olmasını diliyoruz” dedi.

Özel Eğitim Rehberlik ve Danışma Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Ruhi Kılıç da, “Bakanımız göreve geldiğinde, okul öncesi eğitim, özel eğitim alanı ve kız çocuklarının eğitimine önem vermişti. Değerli hayırseverimiz de bu üç alandan birsi olan okul öncesi eğitim alanında değerli bir katkı yapıyor. Okul öncesi eğitim alan çocuklar, lise seviyesinde kursa gidenlerle karşılaştırıldığında çok daha başarılı oluyor. İşitme engelliler meslek lisesi açılması konusunda çalışmalar yapıyoruz. Sayın Valimizin her zaman desteklerini görüyoruz. Özel eğitim konusunda Denizli bir marka. Denizli’de bir ilk daha gerçekleşti. Bu sene açılan 0-6 yaş erken çocukluk eğitim merkezinde ailelerin eğitimi de yapılacak. Bu çok yeni bir kavram. Özel eğitim konusunda ailelerin desteği olmadan, onları eğitmeden bir yere varmanız mümkün değil. Biz gerekli ödemeleri göndereceğiz. Böylelikle Denizli bir ufuk açacak” dedi.

Hayırsever işadamı Adil Demireren de “İnşallah daha iyisini ve daha büyüğünü yapmak da nasip olur” diye konuştu.

Konuşmaların ardından yaklaşık iki ayda tamamlanması planlanan Şükriye Demireren Anaokulu’nun protokolü, Vali Erkmen ve Hayırsever Adil Demireren tarafından imzalandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı