REKLAMI GEÇ

HAYIRSEVERLER SAYESİNDE ANAOKULU SAYIMIZ 41’E ÇIKTI

HAYIRSEVERLER SAYESİNDE ANAOKULU SAYIMIZ 41’E ÇIKTI

Milli Eğitim Müdürü Oğuz, 2008’den bu yana, Denizli’de 24 olan anaokulu sayısının 41’e çıktığını belirterek, “Bunda büyük pay sahibi olan, eli öpülesi hayırseverlerimizin önünde saygı ile eğiliyor minnet ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

/ DENİZLİHABER / 21 Ocak 2011 Cuma, 17:32

Okul öncesi eğitimde, 60-72 ay çağ grubunda pilot il olan Denizli’de, bu alandaki çalışmalar değerlendirildi. Halk Eğitim Merkezi’nde yapılan Okul Öncesi Eğitimi Toplantısı, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz başkanlık etti. İlçe milli eğitim müdürleri, il merkezindeki okul öncesi eğitim kurumlarının müdürleri, müdür yardımcıları ve öğretmenlerin de katıldığı toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “Okul öncesi eğitime son derece önem veriyoruz. Göreve geldiğimizden bugüne, okullaşma oranındaki artış, bu önemin göstergesidir” dedi.

Oğuz, 2008 öğretim yılında yüzde 33.1 olan genel okullaşma oranının yüzde 61’e çıktığını, 60-72 ay zorunlu eğitimde ise yüzde 90 okullaşma oranına ulaşıldığını belirtti. Oğuz, “Bu çalışmalarda emeği geçen öğretmenlerimize, okul müdürlerimize, muhtarlarımıza, yerel yönetimlerimize, kaymakamlıklarımıza ve valiliğimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Bütün bu çalışmalarımızda; 2008 yılından bu tarafa 24 anaokulundan 41 anaokuluna çıkmamızda büyük pay sahibi olan eli öpülesi hayırseverlerimizin önünde saygı ile eğiliyor minnet ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı