REKLAMI GEÇ

Her öğrenciye burs verecek

Her öğrenciye burs verecek

Çivril’e kuyumcu işadamı Atasay Kamer tarafından yaptırılan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ)’ne bağlı Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu (UBYO) açıldı.

/ DENİZLİHABER / 24 Ocak 2012 Salı, 13:00

Dört yıllık olan okulda Sermaye Piyasası, Uluslararası Ticaret ve Lojistik, Organik Tarım İşletmeciliği, Bilişim Teknolojileri ve Tasarım gibi bölümler yer alıyor. UBYO Müdürü Öz, Mart 2012’de öğretim üyesi, Eylül 2012’de öğrenci alması hedeflenen okulun her bölümüne üçer öğretim üyesi alınacağını söyledi.

Staj zorunluluğu olan okulda her öğrenciye burs verileceğini ifade eden Öz, “UBYO’nun öğretim üyelerine de lojman verilecek. Ayrıca her öğretim üyesi kendi branşlarına göre sırasıyla yurt dışına gönderilecek. Okulumuz birçok özel ve kamu üniversitesinden daha iyi fiziki ve maddi imkâna sahip. Bu imkânlar rektörümüzün ve yöre işadamlarının desteğiyle hızla artırılacak. Gelecek yıllarda hem öğretim üyelerinin hem de öğrencilerin yararlanması amacıyla çeşitli yaşam alanlarının da planlandığı Çivril ilçe kampüsüne bir alışveriş merkezi ile kapalı ve olimpik bir havuz yapılması planlanıyor.” dedi. Öz, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı’nın özel önem verdiği UBYO’da uygulamalı eğitim yapılacağını ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı