REKLAMI GEÇ

İMECEYLE YAPILACAK OKULA DESTEK ARTIYOR

İMECEYLE YAPILACAK OKULA DESTEK ARTIYOR

Tamamı hayırseverlerin katkısı ile yapılması planlanan üçüncü Endüstri Meslek Lisesi’ne, hayırseverlerin katkısı hızla devam ediyor. Meslek Lisesi için son olarak dört hayırsever işadamı katkıda bulunmak üzere protokol imzaladı.

/ DENİZLİHABER / 26 Mayıs 2011 Perşembe, 14:18

Valilik Makamında gerçekleştirilen imza törenine, Vali Yavuz Erkmen, Hayırsever işadamları Hürsan A.Ş. firması adına Derya Baltalı, Hisar Tekstil firması adına Sezai Tanrıverdi, Nesa Tekstil firması adına Nevzat Özel, ve Küçüker Tekstil firması adına Besalet Küçüker ile Denizli Eğitim Derneği Başkanı ve Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz katıldı.

Vali Yavuz Erkmen, son yapılan dört protokolle okula katkı veren hayırsever sayısının 21’e çıktığını söyleyerek, “Bildiği üzere ilimizde mesleki eğitim anlamında çocuklarımızı yönlendirmek için girişimlerimiz oluyor. Son 2-3 yıl içerisinde mesleki okula kayıt olma anlamında çocuklarımızdan yoğun istek geliyor. Bu yoğun talebi karşılamak için de fiziki mekan yaratmak gerekiyor. İki tane büyük ve güzel meslek lisesine sahibiz. Bu anlamda üçüncü bir endüstri meslek lisesini başlatalım istedik. Hazineye ait bir yerimiz vardı. Bu yerde 5 Milyon TL’ye mal olacak bir okul binasını hayırseverlerimiz ile birlikte yapalım istedik. 5 milyon tutan atölyelerimizi ise Milli Eğitim Bakanlığımız yaptıracak. 17 hayırseverimizle daha önce protokol imzalamıştık. Bugün 4 hayırseverimiz daha protokol imzalayacağız ve 21 hayırsever işadamımız okula destek vermiş olacak” dedi.

Hayırsever işadamları da eğitime katkı vermekten dolayı çok mutlu olduklarını belirttiler.
Konuşmaların ardından Vali Yavuz Erkmen ve 4 hayırsever ile protokol imzalandı. Göveçlik Mahallesinde yapılması planlanan Endüstri Meslek Lisesi toplamda 5 Milyon TL’ye mal olacak. Tamamı hayırsever işadamlarının yardımıyla yapılması planlanan okula, 75 bin TL yardımda bulunan hayırseverlerin isimleri sınıflara verilecek. 43 derslik ve 1200 öğrenci kapasiteli yaptırılacak olan okul, bodrum+zemin+2 kattan oluşacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı