REKLAMI GEÇ

İşte örnek dernek

İşte örnek dernek

Okul Yaptırma ve Yaşatma Derneği, Hallaçlar Beldesi’nde eski İlköğretim Okulunu Anaokuluna dönüştürerek eğitime bir katkıda daha bulunuyor. Anaokulunun protokolü Vali Yavuz Erkmen’in katılımıyla imzalandı.

/ DENİZLİHABER / 3 Mart 2009 Salı, 01:00

Valilik Makamında gerçekleştirilen protokol törenine Vali Yavuz Erkmen, Okul Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hatice Kayoğlu ve dernek Yönetim Kurulu Üyeleri ve Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz katıldı.Vali Yavuz Erkmen, Okul Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin Denizli’de eğitime birçok yardımlarının bulunduğunu söyleyerek dernek yöneticilerine eğitime olan katkılarından dolayı teşekkür etti.

Konuşmanın ardından merkeze bağlı Hallaçlar Beldesi’nde yaptırılacak olan Okul Yaptırma ve Yaşatma Derneği Anaokulu protokolü Vali Yavuz Erkmen ve Okul Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hatice Kayoğlu tarafından imzalandı. 50.000 TL’ye mal olacak olan Anaokulu tek kattan, ve iki sınıftan oluşacak. Okul Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından Denizli’de bugüne kadar, Okul Yaptırma ve Yaşatma Derneği İlköğretim Okulunun yaptırılması, Anafartalar lisesi’nde kütüphane, İlbadı İlköğretim Okulunun tuvaletinin yapılması, Köy Okullarındaki Ana Okullarının tefrişatının yapılması ve istek gelen tüm okulların araç, gereç, tepegöz, projeksiyon iye bilgisayar donanımlarının alımı yapıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı