REKLAMI GEÇ

İzmir’e PAÜ damgası

İzmir’e PAÜ damgası

İzmir’de düzenlenen Bölgesel Altyapı Yüzme Müsabakalarına katılan PAÜ’lü yüzücüler, turnuvaya damgasını vurdu. PAÜ, aldığı madalyalar ile de Denizli’nin gururu oldu.

/ DENİZLİHABER / 24 Haziran 2009 Çarşamba, 15:44

20-21 Haziran tarihleri arasında, İzmir Ege Üniversitesi Kapalı Yüzme Havuzu’nda düzenlenen 9-10 yaş bölgesel altyapı yüzme müsabakalarına, en fazla sporcu ile katılarak Denizli’yi başarı ile temsil eden Pamukkale Üniversitesi Yüzme Takımı, aldığı derecelerle de turnuvanın gözdesi oldu. 10 yaş gurubu 15 sporcu ile turnuvaya katılan PAÜ’lü yüzücüler, müsabakalardan 2 birincilik, 2 ikincilik ve 3 tane üçüncülük alarak turnuvanın başarılı takımları arasında yer aldı.

Turnuvada Doğukan Tunceroğlu 50 ve 100 kurbağalamada iki altın, İbrahim Berkan Çeviş 100 metre sırtüstünde bronz, 50 kelebekte ise gümüş, M. Bera Toktaş 50 kelebekte gümüş, 4×50 metre serbest bayrakta erkek takımı bronz, 4×50 metre karışık bayrakta erkek takımı bronz madalya aldı

HEDEF MİLLİ TAKIM
Turnuva hakkında bilgi veren Pamukkale Üniversitesi Yüzme Takımı Baş Antrenörü Bayram Yalçınkaya başarıların devam edeceğini belirterek, “İzmir’de düzenlenen turnuvaya en fazla sporcuyla katılmanın mutluluğunu aldığımız derecelerle daha fazla yaşadık. Pamukkale üniversitesi yüzme takımı olarak ilimizi ve üniversitemizi başarı ile temsil ettik. Bir yıllık geçmişi olan kulübümüzde kısa zaman da elde edilen bu başarı doğru yolda olduğumuzu göstermektedir. Sabırlı ve uzun süreli yapmış olduğumuz planlarla 3-4 yıl içerisinde milli takımda Denizli’yi temsil eden en az 10 sporcunun olmasını hedeflemekteyiz. Kulübümüz de özellikle alt yapıya önem vererek 3-4 yıl sonrasına damga vuracak çok sayıda sporcuyu hazırlamaktayız. Derece alan sporcularımıza ve bize destek olan herkese teşekkür ederiz. Başarılarımızın devam edeceğini ve yüzme sporunun gelişmesi için çalışmalarımızın süreceğini özellikle belirtmek isterim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı