REKLAMI GEÇ

LYS’DE 7. OLDUK

LYS’DE 7. OLDUK

LYS sınav sonuçları açıklandı. Denizli ülke gelinde ilk 10 içerisinde yer alarak yerini korudu. Sınavda alınan başarıya göre Denizli, iller arasında 7. sırada yer aldı.

/ DENİZLİHABER / 22 Temmuz 2011 Cuma, 17:30

Uzun soluklu bir süreç olan eğitimin önemli bir aşaması olan ortaöğretim sonucunda gerçekleştirilen LYS sonuçları açıklandı. 2009 ÖSS ve 2010 YGS, LYS’de ülke genelinde ilk 10’da yer alan ilimiz, 2011 YGS ve LYS sonuçlarına göre başarı sırasını korudu 2011 YGS’de en başarılı ilk 10 içerisinde 7. sırada yer alan ilimiz, 2011 LYS sonuçlarına göre Matematik-Fen puan türünde 6. sırada yer aldı.

Konuşla ilgili olarak bir açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, tüm öğrenci ve velilerine bu başarılarından dolayı tebrik ederek; “ Öncelikle 2011 LYS’de başarılı olan tüm öğrencilerimizi yürekten kutluyoruz. İlimizin başarısında emeği geçen Milli Eğitim Müdürlüğü Yöneticilerimize, okul idarecilerimize, öğretmenlerimize, dershanelerimize, eğitime katkılarına esirgemeyen hayırseverlerimize, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.
LYS, öğrencilerimiz için asla bir ilk veya son anlamı taşımamaktadır. Sadece eğitim sistemi içinde yer alan önemli bir aşamadır. Sınavlarda istediği sonucu alamayan öğrencilerimiz kesinlikle morallerini bozmasınlar. Bir sonraki sınava daha iyi hazırlanarak, hedeflerine ulaşabilirler. Denizli olarak eğitim-öğretimde birlik ve beraberlik içerisinde velilerimizin ve Denizli Halkının büyük desteğiyle bundan sonra da çalışmalarımız aynı hız ve heyecanla devam edecektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı