REKLAMI GEÇ

Mahmut Hoca son karnelerini dağıttı

Mahmut Hoca son karnelerini dağıttı

Merkeze alınan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, yaklaşık 4 yıldır eğitimleri konusunda hizmet verdiği öğrencileriyle bugün son kez bir araa geldi. Oğuz, Denizli Valisi Demir ile birlikte bazı okulları gezip karne dağıtma törenine katıldı.

/ DENİZLİHABER / 20 Ocak 2012 Cuma, 14:10

Yarı yıl tatiline merhaba diyen öğrenciler karnelerini Vali Abdulkadir Demir ve Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un elinden aldı. Öğrencilerin karne sevincini paylaşmak için sabah saatlerinde  İMKB Kız Meslek Lisesi, Recep Yazıcıoğlu İ.Ö.O, Hayme Hatun Anaokulu ve Hürriyet İlköğretim Okulu’na giden Vali Demir ve Milli Eğitim Müdürü Oğuz,öğrencilere karnelerini dağıttı.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın yeni atama kararı ile merkeze alınan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ise ilimizde son kez karne dağıttı. Karne dağıtımı boyunca ataması nedeniyle üzüntülü olduğu gözlenen Oğuz, Denizli’den ayrılmasıyla ilgili hiç bir konuşma yapmadı. Vali Demir’e Denizli’de eğitim alanında yapılan çalışmalar hakkında zaman zaman bilgi veren Oğuz, Denizli’de eğitim alanında önemli çalışmaların yapıldığını ve bu çıtanın yükselerek devam edeceğini söyledi.

Vali Abdulkadir Demir ve Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, okul öğretmenlerinide ziyaret ederek, iyi tatiller temenisinde bulundu ve öğretmenlerin sorunlarını dinledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı