REKLAMI GEÇ

MEM’den 164. yıl kutlaması

MEM’den 164. yıl kutlaması

Öğretmen Okullarının Kuruluşunun 164.Yıl Dönümü kutlamaları, Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, Milli Eğitim Eski Müdürü Ekrem Ekici, PAÜ Eğitim Görevlisi Şerif Kutludağ, Okul Müdürleri, Öğretmenler, öğrenciler, velilerin katılımıyla Lütfi Ege Anadolu Öğretmen Lisesi Spor Salonun gerçekleştirildi.

/ DENİZLİHABER / 20 Mart 2012 Salı, 13:13

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından okul müdürünün günün anlam ve önemini belirtir konuşmasıyla açıldı. Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül “Öğretmenlerimiz, tarihin gelişim süreci içerisinde bütün çağlarda olduğu gibi bilgi toplumu olan ve bilgiye ulaşmanın yollarının gösterildiği çağımızda, topluma şekil veren, yeni nesiller yetiştiren, gelecek kuşakları belirleyen kişilerdir. Ayrıca siyasal, sosyal ve ekonomik anlamda, girişimcilik ve iletişim alanında öğrencilerimizi geleceğe ve hayata hazırlayan kutsal bir görev ifa etmektedirler. Eğitimde üç temel öğeden, öğrenci, öğretmen ve veli unsurlarında en temeli öğretmenlerimizdir. Bu değerli varlıkların bütün emekleri, gençlerimizin, çocuklarımızın yarınlara daha iyi hazırlanması, üretken ve yapıcı, keşif yapabilen ve yeniliklere açık nesiller yetiştirmektir. Öğretmen okullarının kuruluşunun 164. Yıldönümü münasebetiyle tüm öğretmenlerimizin ve sizin gününüzü kutluyorum” dedi.

Öğrencilerden Hale Nur Koyun’un “Sesleniş” şiirini okumasının ardından Milli Eğitim Bakanı Sayın Ömer Dinçer’in ve Öğretmen Yetiştirme ve Eğitimi Genel Müdürü Ömer Balıbey’in kutlama mesajları okundu. Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül’ün okulda değişik yarışmalarda dereceye giren öğrencilere birer kitap hediye etmesinin ardından, “Ben Senin Yaşındayken” isimli skeç öğrenciler tarafından oynandı, ayrıca Okul Müzik Kulübü öğrencileri Türküler ve günün popüler parçalarıyla kutlamaya renk kattılar. Program tüm öğrenciler,öğretmenler ve katılımcıların “Öğretmen Marşı’nı söylemesiyle sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı