REKLAMI GEÇ

Meslek Liseleri Markalaşıyor Eğitimleri Başladı

Meslek Liseleri Markalaşıyor Eğitimleri Başladı

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün, GEKA Teknik Destek Programı kapsamında kabul edilen “Meslek Liseleri Markalaşıyor” projesi doğrultusundaki eğitim çalışmaları başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Şubat 2019 Cumartesi, 10:20

“Meslek Liseleri Markalaşıyor” projesi için eğitim çalışmaları başlıyor. Bu bağlamda İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Şube Müdürü Ramazan Yılmaz, Prof. Dr. Cafer Topaloğlu, Ar-Ge Birimi Öğretmenleri ve meslek liselerinde görevli idareci ve atölye şeflerinin katıldığı bir toplantı yapıldı. İl Müdürü Oğuz toplantıda “Denizli her alanda başarılı bir eğitim şehri ve bundan sonrada öyle olacak” dedi.

Proje eğitiminin açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz “Eğitimin her kademesinde adeta bir karınca gibi çok küçük mesafelerle de olsa Türkiye’nin önünde gitmeyi yeğledik. Denizli her alanda başarılı bir eğitim şehri. Denizli ekonomi, sanayi ve turizm şehri olarak anılıyor ama Denizli aynı zamanda da bir eğitim şehri. Mesleki Eğitim Markalaşıyor projemiz eğitimleri ile başlıyor. Projemizi en iyi şekilde neticelendireceğimize inanıyorum. İlimizde işadamlarımız ve hayırseverlerimiz eğitimin her alanında bizim yanımızdalar. Onlarla birlikte ilimiz eğitimini üst noktalara taşıdık. Mesleki eğitim alanında da sektör işbirliği protokolleri ile önemli adımlar attık” diye konuştu.

“Meslek Liseleri Markalaşıyor projemizin en önemli hedefi döner sermaye işletmeleri” de diyen Oğuz konuşmasını şöyle sürdürdü.

“Meslek liselerimizin her birinde döner sermaye işletmeleri kuracağız. Bunun akabinde ekonomiye üretim yaparak katkıda bulunan okullarımız olacak. Aynı zamanda da okullarımızda markalaşmaya gideceğiz ve markalı ürünler çıkaracağız. Meslek Liseleri Markalaşıyor Projesi bir şanstır. Sizlerin her zaman yanınızdayım. Eğitimde insan odaklı öğrenci odaklı sisteme yoğunlaşıyoruz. Mesleki eğitimde de aynı paralelde olacaktır. Eğitimleri verecek olan kıymetli hocamıza da hoş geldiniz diyor ve başarılar diliyorum.”

Diğer taraftan proje ile Denizli’de döner sermayesi bulunan meslek liselerinde görev yapan idareci ve atölye şefi 30 öğretmene Prof. Dr. Cafer Topaloğlu ve Prof. Dr. Mete Sezgin tarafından 14 Şubat – 15 Mart 2019 tarihleri arasında on gün süre ile “Marka Bilinci Yaratma ve Konumlandırma”, “İnovatif Girişimcilik” , “Beden Dili ve İletişim Teknikleri” eğitimleri verilecek. Eğitimlerin ardından, “Okulların Markalaşma Sürecinin İncelenmesi ve Geri Bildirim Amaçlı Danışmanlık” yapılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı