REKLAMI GEÇ

Milli Eğitim’den Kaynak Ailesi’ne vefa gecesi

Milli Eğitim’den Kaynak Ailesi’ne vefa gecesi

Denizli’ye çok sayıda okul kazandıran Kaynak Ailesi için vefa gecesi düzenlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Mart 2019 Salı, 17:01

Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda düzenlenen geceye Merhum Kazım Kaynak’ın eşi Sevil Kaynak ve Ailesi, Vali Yardımcısı Hakkı Ünal, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, okul müdürleri ve davetliler katıldı.

Yaptırdıkları okullar ile Denizli eğitimine büyük katkıda bulunan Kaynak Ailesi için Denizli Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen gece, Kaynak Ailesi’ne hitaben hazırlanan sinevizyon gösterisi ile başladı.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Kaynak Ailesi ile 1991 yılında tanıştıklarını belirterek, “Rahmetli Kazım Kaynak Amcamız mütevazı kimliğiyle öne çıkan bir insandı. Hayırseverimiz Mustafa Kaynak Beyefendi ilimize çok önemli okulları kazandırmakla kalmayarak, eğitim denildiğinde bize her türlü yardımı sağlamaktadır. Kendisine de çok teşekkür ediyorum. Kaynak Ailesi’nin ilimize sadece 6 okul değil, sivil toplum örgütlerine ve spor kulüplerine her alanda destekleri var. Bizler eğitimciyiz. Atatürk’ün o muasır medeniyet seviyesi dediği noktaya böyle iş adamlarımız ve eğitim sevdalısı hayırseverlerimiz ile ulaşabiliriz. Bugün bu programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un konuşmasının ardından Okumaya İstekli Çocukları Destekleme Derneği (OKİSDER) Başkanı Nalan Kaynak ve birlikte müzik yaptıkları arkadaşları tarafından davetlilere canlı müzik dinletisi sunuldu.

Konuşmaların ardından Vali Yardımcısı Hakkı Ünal ve Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz tarafından başta Sevil Kaynak olmak üzere Kaynak Ailesi’ne eğitime yaptıkları katkılarından dolayı plaket ve çiçek verildi.

Program Kaynak Ailesi ile çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı