REKLAMI GEÇ

OĞLUNUN MEZUN OLDUĞU OKULUN ATÖLYESİNİ YENİLİYOR

OĞLUNUN MEZUN OLDUĞU OKULUN ATÖLYESİNİ YENİLİYOR

Zorel Tekstil ortaklarından hayırsever işadamı Mustafa Çelikel, oğlunun mezun olduğu Denizli Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin Tekstil Teknolojisi Alanı Atölyesinin tüm bakım, onarım ve tadilatını 75 bin TL’ye yaptırarak baştan aşağı yeniliyor.

/ DENİZLİHABER / 11 Temmuz 2011 Pazartesi, 17:06

Konu ile ilgili protokol Vali Yavuz Erkmen’in makamında imzalandı. İmza törenine Vali Erkmen ve hayırsever Mustafa Çelikel’in yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve Denizli Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Tekstil Teknolojisi Alanı Atölye Şefi Nimet Avcı katıldı.

Vali Yavuz Erkmen, Denizli’de hayırseverlik konusunda üst düzeyde bir yaklaşım olduğunu, hemen hemen her gün bir hayırseverle protokol imzalandığını ifade ederek, “Bazı arkadaşlarımız okul yaptırıyor, bazı arkadaşlarımız isim hakkını alıyor, bazı arkadaşlarımız da üçüncü endüstri meslek lisesinde olduğu gibi 75’er bin TL’lik katkı yaparak okulu meydana getiriyorlar. Mustafa Çelikel arkadaşımız da Denizli Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin Tekstil Teknolojisi Alanı Atölyesinin tüm bakım, onarım ve tadilatını yaptıracak. Kendisine teşekkür ediyoruz. Eğitimde katkının büyüğü küçüğü olmaz. Herkes imkanı ölçüsünde katkıda bulunabilir. Bu atölyenin baştan aşağı yenilenerek çocuklarımızın hizmetine verilecek olması her türlü takdirin üzerindedir. Bu güzel hizmetinden dolayı Mustafa Çelikel’e teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Hayırsever Mustafa Çelikel de, oğlu Serkan’ın bu okuldan mezun olduğunu, o zaman Okul Aile Birliğinde görevli olması nedeniyle binanın temelinin atılmasında da katkısı olduğunu belirterek, “Okulu tekrar ziyaret ettiğimde okula katkı yapıp yapamayacağım sorulduğunda tereddütsüz kabul ettim. Bundan sonra da katkılarım sürecek. Denizli’mize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Atölyenin yenilenmesi konusundaki protokol Vali Erkmen ve hayırsever Mustafa Çelikel tarafından imzalandı. 1100 metrekarelik Tekstil Teknolojisi Alanı Atölyesinin tüm bakım, onarım ve tadilatı 75 bin TL’ye mal olacak ve tamamı hayırsever tarafından karşılanacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı