REKLAMI GEÇ

ÖĞRENCİLER, PAMUKKALE OYUNLARI PROJESİYLE SPORA YÖNLENDİRİLECEK

ÖĞRENCİLER, PAMUKKALE OYUNLARI PROJESİYLE SPORA YÖNLENDİRİLECEK

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Lig Heyeti’nin hazırladığı, Pamukkale Oyunları Projesi ile öğrenciler ilgi duydukları spor branşı ile tanıştırılacak ve öğrencilerin istismar, şiddet madde bağımlılığı ve her türlü kötü alışkanlıklardan korunması sağlanacak.

/ DENİZLİHABER / 14 Ocak 2011 Cuma, 18:05

Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü Lig Heyeti Pamukkale Oyunları Projesi Tanıtım Toplantısı, Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’nda yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz başkanlığındaki toplantıya; İl Milli Eğitim Şube Müdürü İlhami Taylan, ilçe milli eğitim müdürleri, merkez tüm okul müdürleri ile beden eğitimi öğretmenleri katıldı.

Pamukkale Oyunları Projesi; öğrencileri ilgi duydukları bir spor branşı ile tanıştırılarak, onların spor ortamında bulunmalarını sağlamak; istismar, şiddet, madde bağımlılığı ve her türlü kötü alışkanlıklardan koruyarak onlara en doğru biçimde spor kültürünü kazandırmak, ruh ve beden sağlığını geliştirerek kabiliyetleri ölçüsünde spor faaliyetlerine yönlendirmek, aynı zamanda lisanslı sporcu altyapısını oluşturmak üzere ilde ve ilçelerde lisanssız sporcu öğrencilere yönelik, kazanmanın ve kaybetmenin önemli olmadığı bir faaliyet olarak gerçekleştirilecek. Projeye katılan her öğrenciye; katılım belgesi, madalya ve çeşitli ödüller verilecek.

Toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “İl genelinde yapacak olduğumuz bu çalışmalarla; öğrencilerimize sağlıklı yaşayabilmeleri için yaşam boyu beden eğitimi ve spor faaliyetlerine katılmasını, yarış sonucunda kazananı kutlama, kaybetmeyi kabullenme duygularını öğretmeyi hedeflemekteyiz. Ayrıca öğrencilerimizin yeteneklerine göre spor branşlarını seçmelerini sağlayacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı