REKLAMI GEÇ

ÖĞRENCİLERDEN İGM’YE TEŞEKKÜR

ÖĞRENCİLERDEN İGM’YE TEŞEKKÜR

İl Özel İdaresi tarafından düzenlenen, Çanakkale gezisine katılan öğrenciler, İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu’yu ziyaret ederek, geziyi düzenledikleri için teşekkür etti.

/ DENİZLİHABER / 15 Temmuz 2011 Cuma, 16:27

Çanakkale’yi gezdirmek ve şehitlerimizi ziyaret ederek o manevi havayı teneffüs ettirmek amacıyla, Denizli İl Özel İdaresi tarafından, Denizli’nin merkezindeki ve ilçelerindeki ilköğretim 6-7-8. Sınıflarında okuyan öğrenciler arasından; öncelikle başarılı, maddi durumu zayıf ve şehit yakını olan öğrenciler seçilerek, Çanakkale’ye geziye gönderilmişti. Toplamda 665 öğrenci ve 51 görevli personelin katıldığı geziler, 20-21-22 Haziran ve 24-23-26 Haziran 2011 tarihleri arasında iki grup halinde yapılmıştı.

Gezi sonrasında, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, idareciler, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velilerin katılımıyla, Denizli İl Genel Meclisi üyelerine teşekkür ziyareti yapıldı.
Bu ziyaret esnasında, İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin, Çanakkale’nin öğrencilerimize tanıtılması için, gezi adı altında bu etkinliğin sürekli yapılması için destek vereceklerini söyledi. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, İl Genel Meclisi üyelerine tüm öğrenciler adına teşekkür ederek İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin’e ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu’ya, teşekkür plaketi verdi.

Geziye katılan Irlıganlı Şehit Piyade Onbaşı Bayram Güzel İlköğretim Okulu Öğrencisi Betül Demirös duygu ve düşüncelerini şöyle dile getirdi: “Ben şiirlerimde, yazılarımda, kompozisyonlarımda hepsinde anlattım. Çanakkale’ye gidip görmek çok daha farklı. Orada öyle önemli biri vardı ki Seyit Onbaşı…. Orada duygulanmamak ve ağlamamak mümkün değil. Ben oraya dedemi görmeye, atalarımı görmeye gittim. Her şeyden önce tarihimi görmek için gittim” dedi. Demirös, Mehmet Akif Ersoy’un Çanakkale şirinden kısa bir parça okudu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı