REKLAMI GEÇ

OĞUZ BU KEZ AKKÖY’DE

OĞUZ BU KEZ AKKÖY’DE

Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “İlçe Ziyaretleri” kapsamında Akköy ilçesini ziyaret etti. Bilgi Paylaşımı ve Uygulamada Birlik-Beraberlik konulu toplantılar düzenlendi.

/ DENİZLİHABER / 28 Ocak 2011 Cuma, 17:47

Oğuz, Akköy’e gelişinde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Karcı, okul müdürleri ve yöneticilerin de aralarında bulunduğu kalabalık bir grup tarafından karşılandı. Milli Eğitim Müdürü Oğuz ve şube müdürü Şerif Ali Cengiz ilk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne geçerek burada ilçe milli eğitim müdüründen bilgiler aldı. Daha sonra Akköy Turizm Otelcilik Meslek Lisesi toplantı salonuna geçerek öğretmenler ile bir araya geldi. Toplantılarda Milli Eğitim Müdürlüğünce Bakanlık projelerini desteklemek adına yürütülen “ Başarı İzleme ve Geliştirme Projesi, Fatih Projesi, Bizim Okul Projesi, Ana-Kız Okuldayız Projesi, Kitapla Buluşma Vakti Projesi, Yeni müfredat programının uygulanması gibi yönetim ve uygulamadaki birlik ve beraberliği sağlayacak konular üzerinde görüşüldü.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri olarak bizler, siz öğretmen ve öğrencilerimiz için buradayız. Çalışmalarımızda birlik ve beraberlik içinde eğitim-öğretim durumumuzu en üst seviyelere çıkarmak için tüm gayretlerimizle çalışacağız. Sizlerin çalışkan, ülke sevdalısı, çalıştığı kurumu seven ve soran sorgulayan birer öğretmen olmanızı istiyorum”dedi.
Toplantı bitiminde Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve beraberindekiler Merkez İlköğretim Okuluna giderek burada ziyaret ve incelemeler de bulundu. Okulun ortak kullanım alanlarını gezen Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, öğrencilerin derslerine katılarak onlarla sohbet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı