REKLAMI GEÇ

OĞUZ “DERSLİK İHTİYACI VAR”

OĞUZ “DERSLİK İHTİYACI VAR”

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Denizli genelinde öğrencilerin normal sınıf standartlarında okuyabilmesi ve ikili eğitimden tekli eğitime geçilebilmesi için derslik İhtiyacı olduğunu açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 29 Eylül 2010 Çarşamba, 17:37

Denizli’nin eğitim-öğretim değerlendirilmesi, mesleki eğitim ve derslik ihtiyaçları ile devam eden yapılaşma planları hakkında Denizli Sanayi Odası Meclis Üyelerine bilgilendirme toplantısı Denizli Sanayi Odası toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıya DSO Başkanı Müjdat Keçeci, DSO Meclis Başkanı Mehmet Tosunoğlu, DSO Meclis Üyeleri, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ile MEM Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri Katıldı. DSO Meclis Başkanı Mehmet Tosunoğlu’nun başkanlık yaptığı toplantıda İl Milli Eğitim Müdürü Oğuz sunum yaptı.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz sunusunda, İl genelinde toplam 754 resmi okul ve kurumlarının olduğunu, bu kurumların genel müdürlükler bazında dağılımı, öğrenci sayılarını, derslik sayıları ve derslik başına düşen öğrenci sayıları hakkında bilgi vererek, İl genelinde öğrencilerimizin normal sınıf standartlarında okuyabilmesi ve İkili eğitimden tekli eğitime geçilebilmesi için derslik İhtiyacı olduğunu belirtti.

Mahmut Oğuz, başta Valilik, Belediye başkanlığı olmak üzere, Kamu kurum ve kuruluşların, STK’ ların desteği, hayırseverlerimizin katkıları ile öğrencilerimizin sağlıklı ve mutlu bir şekilde okuyacakları eğitim ortamları kazandırılacağını söyledi.

DSO Meclis Başkanı Mehmet Tosunoğlu ise, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’a yapmış olduğu bilgilendirmeler için teşekkür etti. Eğitim konusunda gerekli mesajın alındığını, Denizli’nin eğitimi için her türlü desteği ellerinden geldiğince vereceklerini, şuandaki birinci öncelikli olan derslik sıkıntılarının için katkı sağlayacaklarını ve Milli Eğitim Müdürlüğünün yaptıkları ve yapacak oldukları projelerde de birlikte çalışmalar yapabileceklerini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı