REKLAMI GEÇ

OĞUZ MUHTARLARI BİLGİLENDİRDİ

OĞUZ MUHTARLARI BİLGİLENDİRDİ

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Uzmanlaşmış Mesleki Eğitim Merkezleri Projesi veAna-Kız Okuldayız kampanyası hakkında muhtarları bilgilendirdi.

/ DENİZLİHABER / 27 Mayıs 2011 Cuma, 17:05

Ülkemizde istihdamı artırmak amacı ile Milli Eğitim Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İş Kur Genel Müdürlüğü, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi işbirliğinde Uzmanlaşmış Mesleki Eğitim Merkezleri Projesi (UMEM) kapsamında ilimizde yapılan çalışmaları İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz muhtarlarla paylaştı.

Milli Eğitim Müdürlüğü Ek Bina toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, İŞKUR İl Müdürlüğü temsilcileri, Denizli Sanayi Odası Temsilcisi, Milli Eğitim Şube Müdürü, merkez ve merkeze bağlı köy muhtarları katıldı.
Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz; “UMEM Beceri 10 Projesine pilot okulumuz Atatürk Endüstri Meslek Lisesidir. Açılan kurslarımız buradaki alanında uzman eğitmenlerimiz tarafından verilmektedir. Siz değerli muhtarlarımıza eğitimin her alanında ihtiyacımız var. Bugün yaptığımız bu bilgilendirme toplantısı ile sizlerin mahallenizde ki vatandaşlarımıza bunları aktarmanızı istiyoruz. Sizler ile daha iyi bir eğitim kalitesine ulaşacağımızı biliyoruz ve çalışmalarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

İşkur temsilcileri ile DSO temsilcileri de çalışmalar hakkında muhtarlara bilgiler verdiler.Toplantıda muhtarlara UMEM Beceri 10 Projesi ve Ana-Kız Okuldayız kampanyası hakkında bilgilendirilme yapılarak, görev yerlerinde ki işsizlere ve okuma-yazma bilmeyen vatandaşlarımızın bu konular hakkında bilgilendirilmeleri istendi. UMEM Beceri 10 Projesi ile ilgili broşür ve afişler kendilerine verilerek gerekli yerlere dağıtımın sağlanması istendi. Ayrıca bu proje kapsamında işsiz vatandaşlarımıza meslek kazandırmak için istihdama yönelik açılabilecek kurslar ile bilgiler verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı