REKLAMI GEÇ

ÖNLÜKLER BELEDİYEDEN

ÖNLÜKLER BELEDİYEDEN

Denizli Belediyesi, 2011-2012 Eğitim Yılı’nda, belediye sınırları ve mücavir sınırları içinde kalan tüm ilköğretim okullarında, okula yeni başlayacak 8500 öğrenciye, önlük ve yaka hediye ediyor.

/ DENİZLİHABER / 5 Eylül 2011 Pazartesi, 16:18

Denizli Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, bu yıl eğitim hayatına ‘merhaba’ diyecek 8500 öğrenciye önlük ve yaka sürprizi hazırladı. Müdürlük, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’yle işbirliği halinde önlük ve yaka dağıtımını birlikte yürütüyor. Belediye ve mücavir alan sınırları içinde kalan 74 okulda, okula yeni kayıt yaptıran öğrencilerin bilgileri alındı. Belediye, önlük ve yakaları 12 Eylül öncesi okullara gönderecek. Okul yönetimi de teslim aldığı önlük ve yakaları öğrencilere ulaştıracak. Dağıtım, okulların açıldığı ilk gün tamamlanacak. Böylece, minik öğrenciler okulun ilk günü aileleriyle okullarına geldiklerinde, Denizli Belediyesi’nin hazırladığı önlük ve yaka sürpriziyle karşılaşacak.
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, her yıl ilköğretime başlayacak 1. sınıf öğrencilerine ücretsiz önlük yaka hediye edildiğini belirterek, ‘Belediyemiz her yıl olduğu gibi bu yıl da minik öğrencilerimize önlük ve yaka hediye edecek. Milli Eğitim Müdürlüğü’nden almış olduğumuz bilgiye göre ilköğretim 1. sınıfa başlayacak 8500 öğrenci var. Öğrencilerin boy, kilo ve cinsiyetine göre önlük ve yakalar ayrılacak. Öğrencilerimiz, adrese dayalı kayıt sistemine göre okullar açıldığında bulundukları mahallelerdeki okullarına başlamış oluyor. Bizde bunu esas alıyoruz. İlköğretime başlayacak öğrencilerimizin velilerinin, belediyemizin önlük ve yaka vereceğini bilmesini ve hazırlıklarını buna göre yapmasını istiyoruz’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı