REKLAMI GEÇ

“Paraya ihtiyacımız yok”

“Paraya ihtiyacımız yok”

PAÜ Rektörü Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç, geçen sene verdikleri iftar yemeğinde, iş adamlarından üniversiteye maddi anlamda destek olmalarını istediklerini hatırlatarak, “Bu sene sizden para talep etmiyoruz. Paraya ihtiyacımız yok” dedi.

/ DENİZLİHABER / 3 Eylül 2009 Perşembe, 17:31

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç, verdiği iftar yemeğinde Denizli protokolünü bir araya getirdi. PAÜ Gıda Mühendisliği Yemekhanesi’ndeki iftara; Denizli Vali Yardımcısı Mehmet Çapraz, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, Vali Yardımcısı Mehmet Çapraz, Denizli Sanayi Odası (DSO) Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Necdet Özer, Denizli Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (DETKİB) Başkanı Raşit Güntaş, Baro Başkanı Adil Demir, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Denizli Şube Başkanı Ayhan Doğruyol ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.

İftar sonrası bir konuşma yapan Rektör Ardıç, üniversite yönetimi olarak, Denizli protokolü ve sanayiciler ile bir araya gelmekten dolayı mutlu olduklarını söyledi. Geçen yıl düzenlenen iftar yemeğinde, üniversite projeleri ve bina inşaatları için para talep ettiğini hatırlatan Ardıç, bu sene para talebinde bulunmayacağını ifade etti. Üniversite yönetimiyle Denizli’nin önde gelenleri ve sanayicilerle bir araya gelmek istediklerini belirten Ardıç, “Hep beraber Denizli’nin ve üniversitemizin sorunlarını konuşalım istedik. Geçen yıl, ilk kez düzenlediğimiz iftar yemeğinde, sizden üniversite için para talep etmiştik. Bu yıl, yeterli paramız var ve para istemiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı