REKLAMI GEÇ

PAÜ çalışanlarına promosyon müjdesi

PAÜ çalışanlarına promosyon müjdesi

Pamukkale Üniversitesi,Türkiye Halk Bankası ile maaş promosyonu anlaşması yaptı. Bu anlaşmayla akademik ve idari personele bin 660 TL promosyon ücreti verilecek.

/ DENİZLİHABER / 19 Nisan 2012 Perşembe, 14:00

Rektörlük makamında yapılan protokol törenine Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Kaplan, PAÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanı Halime Kaplan, Halkbank Denizli Şube Müdürü İrfan İlhan, Bölge Koordinatörü Mehmet Volkan Gül ve Bölge Pazarlama Müdürü Recep Şensöz katıldı. Halkbank ile yapılan sözleşme çerçevesinde üniversitede görev yapan akademik ve idari personele bin 660 TL maaş promosyonu verilecek.

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, “20. Kuruluş yılımızda bir çok ilklere imza atmanın yanında Halkbank ile yaptığımız bu anlaşmayla da önemli bir ilki daha gerçekleştirdik. Üniversitemizde görev yapan personelimize eşit şekilde dağıtacağımız ödemeler tek seferde olmak üzere mayıs ayında yapılacak. Çalışanlarımızın özlük hakları ve huzuru konusundaki fedakarca çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Açıklamanın ardından Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ve Halkbank Denizli Şube Müdürü İrfan İlhan maaş ödeme promosyonu protokolünü imzaladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı