REKLAMI GEÇ

PAÜ’DE ANLAMLI TÖREN

PAÜ’DE ANLAMLI TÖREN

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Eğitim Fakültesi 2010-2011 eğitim öğretim yılında alanlarında önemli çalışmalar yapan öğretim elemanlarına, 15 yıl ve üzeri hizmet veren personele düzenlenen törenle teşekkür belgesi ve plaketleri verildi.

/ DENİZLİHABER / 1 Haziran 2011 Çarşamba, 16:26

Eğitim Fakültesi’nde gerçekleşen törene Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, fakülte dekanları, yüksekokul müdürleri, akademisyen ve idari personel katıldı.

Yıl boyunca sergi, konser, şiir dinletisi, halk oyunları, koro yönetimi gibi çeşitli sanat faaliyetleri, bilimsel etkinlik ve kongre düzenleme, sosyal yardım ve katkı, akademik çalışma, ulusal ve uluslararası proje alanlarındaki başarılı çalışmalarından dolayı akademisyenlere teşekkür belgeleri takdim edildi.

Törende fakültede 15 yıl ve üzeri akademik ve idari alanda hizmet eden personelde unutulmadı. Eğitim Fakültesi’nde geçmiş dönemlerde dekanlık görevinde bulunan Prof. Dr. Hüseyin Kıran ve Prof. Dr. Önder Göçgün’e Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı tarafından teşekkür plaketleri verildi.

Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Selahattin Özçelik ise Rektör Prof. Dr. Bağcı’ya katkılarından dolayı plaket takdim etti. Toplu fotoğraf çekiminin ardından düzenlene kokteylle tören sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı