REKLAMI GEÇ

PAÜ’DE MEZUNİYETLER BAŞLADI

PAÜ’DE MEZUNİYETLER BAŞLADI

Pamukkale Üniversitesi’nde mezuniyet törenleri başladı. PAÜ’de bu yıl ilk olarak Spor Bilimleri ve Teknolojisi Y.O. ile Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksek Okulu’nun mezuniyet törenleri yapıldı. Törenlerde duygusal anlar yaşandı.

/ DENİZLİHABER / 7 Haziran 2010 Pazartesi, 19:13

Pamukkale Üniversitesi’nde 2009-2010 eğitim-öğretim yılı sona erdi. Bu yıl mezun olmaya hak kazanan öğrenciler, bölümler tarafından düzenlenen mezuniyet törenleriyle diplomalarını aldılar. Pamukkale Üniversitesi’nde yılın ilk mezuniyet törenleri, Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksek Okulu ile Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksek Okulu tarafından gerçekleştirildi.

Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksek Okulu, mezuniyet törenini Spor Merkezi bahçesinde yaptı. Törene Rektör Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Emre Erol, bölüm öğretim üyeleri, veliler ve öğrenciler katıldı. Yılın ilk mezuniyet töreninde konuşan Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç, “Bugünler mutlu günler. Gençlerimiz 4 yıllık emeğin sonunda ellerine diplomalarını alarak hayata atılıyorlar. Karşılarında büyük zorluklar var ve onun sorumluluğunu hissediyorlar. Pamukkale Üniversitesi olarak öğrencilerimize sadece bilim öğretmeye çalışmadık, aynı zamanda etik değerlere bağlı, Atatürk ilke ve inkilaplarına inanmış, ülkemizin geleceğine faydalı olacak gençler olarak yetişmeleri için elimizden geleni yaptık. Bu dönem mezunları üniversitemizin gençliğini yaşadılar, zorluklarla mücadele ettiler ama ileride okullarına baktıklarında Türkiye’nin en iyi okulundan mezun olduklarını hep düşünecekler” dedi. Konuşmanın ardından Spor Bilimleri ve Teknolojisi Y.O. öğrencileri dans ve step gösterisi sundular.
Gösterinin ardından dereceye giren öğrenciler başta olmak üzere mezun olan öğrencilere mezuniyet belgeleri ve ödülleri verildi.

Pamukkale Üniversitesi’nde 8 Haziran Salı günü ise Denizli Sağlık Hizmetleri MYO, Sağlık Yüksekokulu, Fen Edebiyat Fakültesi, Buldan MYO ve Denizli MYO mezuniyet törenlerini gerçekleştirecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı