REKLAMI GEÇ

PAÜ’de sınai mülküyet semineri

PAÜ’de sınai mülküyet semineri

Pamukkale Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen seminerde, üniversiteler için önemli bir kavram olan sınai mülkiyet hakları bilincinin artırılması ele alındı.

/ DENİZLİHABER / 27 Ocak 2012 Cuma, 15:10

Ege Üniversitesi Bilim Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (EBİLTEM)
Müdürlüğü koordinatörlüğünce yürütülen, Denizli Ticaret Odası ve Ege Bölgesi Sanayi Odası’nın da ortakları olduğu Ege Bilgi ve Yenilik Merkezi (EBIC-EGE)Projesi kapsamında Pamukkale Üniversitesi’nde önemli bir seminer düzenlendi. PAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda yapılan etkinliğe Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, EBİLTEM Müdürü ve Proje Koordinatörü Prof. Dr. Fazilet Vardar Sukan, EBİLTEM-EBIC Ege Proje Müdürü Serdal Temel, dekanlar, akademisyenler ve davetliler katıldı.

 Böyle bir organizasyon içinde yer almaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirten Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, akademisyenler açısından önemli konuların ele alınacağı yararlı bir seminer olacağını söyledi.

 EBİLTEM Müdürü ve Proje Koordinatörü Prof. Dr. Fazilet Vardar Sukan ve EBİLTEM-EBIC Ege Proje Müdürü Serdal Temel tarafından verilen seminerin ilk bölümünde EBIC-EGE projesinin üniversitelere nasıl yararlı olacağı konusunda bilgilendirmelerde bulunuldu. Seminerin ikinci bölümünde ise üniversiteler için önemli bir kavram olan sınai mülkiyet hakları, özellikle patent bilincinin artırılmasına yönelik bir sunum gerçekleştirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı