REKLAMI GEÇ

PAÜ’deki masonik işareti andıran binalar Türkiye gündemine taşındı

PAÜ’deki masonik işareti andıran binalar Türkiye gündemine taşındı

Denizlihaber.com’un Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kampüsü’nde yer alan ve masonik işareti andırdığı öne sürülen binalarla ilgili haberi ses getirdi. Bu haberimizin ardından söz konusu binalar, yaygın medyanın da gündemine oturdu. Hürriyet, Milliyet ve Star gazetelerinde yayımlanan haberlerin ardından, Hürriyet yazarı Mehmet Yakup Yılmaz da konuyu bugünkü köşe yazısına “Aman Hocam Pergellere Dikkat!” başlığıyla taşıdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Aralık 2016 Cumartesi, 12:23

Denizlihaber.com’un 21 Kasım’da, “PAÜ’de FETÖ-mason bağlantısının işaretini yıllar önce vermişler” başlığıyla duyurduğu haber konuşulmaya devam ediyor.

denizli-pau-masonuk-binalar-turkiye-gundemine-oturdu-anons

Kampüsteki İlahiyat Fakültesi ile Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu binalarının 1 dolar üzerindeki pramidi çağrıştıracak şekilde planlandığı, külliye kubbesinin ise 1 dolardaki ışık saçan gözü anımsatacak şekilde yerleştirildiği iddialarıyla ilgili haberimizin ardından Doğan Haber Ajansı da (DHA) konuyu gündemine aldı. DHA Denizli Bürosu’nun hazırladığı haber Hürriyet, Milliyet ve Star gazetelerinde yer aldı.

YILMAZ’IN KÖŞE YAZISI
Eski rektör yardımcısı Hasan Kaplan döneminde Mimarlık ve Tasarım Fakültesi’nden bazı öğretim üyelerine hazırlatıldığı ileri sürülen PAÜ’deki bu konuyu Hürriyet Yazarı Mehmet Yakup Yılmaz, “Aman Hocam Pergellere Dikkat!” başlıklı yazısıyla köşesine taşıdı. Yılmaz’ın, “Memleketimizin ilim-irfan yuvalarından biri büyük bir tehlikenin eşiğinden döndü. Evet, şaka değil bu bir gerçek. Eğer Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ Uyanık olup zamanında harekete geçmeseydi, Pamukkale Üniversitesi’ni kaybedecektik” diye başlayan bugünkü yazısı şöyle:
denizli-hurriyet-mehmet-yilmaz-pau-mason-binalar-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı