REKLAMI GEÇ

PAUMED’den tanışma çayı

PAUMED’den tanışma çayı

Pamukkale Mezunları Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, dernek tarafından burs sağlanan 31 öğrenci ile Pamukkale Üniversitesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen tanışma çayında bir araya geldi.

/ DENİZLİHABER / 28 Şubat 2012 Salı, 19:17

Pamukkale Üniversitesi Öğrenci Kulübü tarafından düzenlenen etkinliğe katılmak için Denizli’de bulunan Melih Arat’ın sürpriz ziyareti ile renklenen tanışma çayında Arat, gençlerin bugün kendilerine yatırım yapmaları ile geleceklerinin şekillendiği konusunda kısa bir konuşma yaptı.

Burs başvurusunda bulunan öğrencilerin tek tek mülakata çağrıldıklarını belirten PAUMED Başkanı Dr. İbrahim Doruk “Burs başvurusunda bulunan tüm öğrencilerimizin hepsine burs sağlamayı isterdik. Hayırsever vatandaşlarımızın ve üyelerimizin katkısı ile gelecek senelerde bu hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz” dedi.

Burs veren firmalardan, yaz döneminde staj ve tatil boyunca asgari ücretle bu firmalarda istihdam önerisinin dernek yönetimini mutlu ettiğini ifade eden İbrahim Doruk, üniversite sanayi işbirliğinin sağlanmasına katkı sağlayacak bu uygulamanın yaygınlaşmasını istediklerini belirtti.

Dernek yönetimi, burs başvurusunda bulunan öğrencilerden; başarı durumları, ihtiyaç analizleri doğrultusunda her fakülteden, her sınıftan, bölge ayrımı yapılmaksızın burs almaya hak kazanmış bursiyerler arasında bir kaynaşmanın sağlanması amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini ifade etti. İleriki günlerde düzenlenecek etkinliklerle bu kaynaşmanın pekiştirileceği ve bursiyerlerin ortak sosyal projelere teşvik edileceği belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı