REKLAMI GEÇ

PAÜMED’le ve İSGDEM’den işbirliği

PAÜMED’le ve İSGDEM’den işbirliği

Pamukkale Üniversitesi Mezunları Derneği (PAÜMED) ile İş Sağlığı ve Güvenliği Danışmanlık Eğitim Mühendislik Hizmetleri (İSGDEM) arasında işbirliği protokolü imzalandı.

/ DENİZLİHABER / 31 Mart 2012 Cumartesi, 18:06

Pamukkale Üniversitesi Mezunları Derneği (PAÜMED) ile İş Sağlığı ve Güvenliği Danışmanlık Eğitim Mühendislik Hizmetleri (İSGDEM) arasında işbirliği protokolü imzalandı. İmza törenine PAÜMED Başkanı Dr. İbrahim Doruk, yönetim kurulu üyeleri, bursiyer öğrenciler ve İSGDEM Genel Müdürü Mesut Toraman katıldı.

İSGDEM Genel Müdürü Toraman, İş Kanunu’nun 81. maddesi gereği 50 ve daha fazla çalışanı olan ve sanayiden sayılan işyerlerinde iş güvenliği uzmanı çalıştırılmasının zorunlu olduğunu hatırlattı. Toraman, “İmzaladığımız protokol gereği iş sağlığı ve güvenliği eğitimlerinde PAÜMED üyelerine yüzde 18’e varan indirimlerin yanısıra mühendislik fakültesi, fizik, kimya ve meslek yüksekokulu iş sağlığı ve güvenliği bölümlerini birincilikle bitiren öğrencilere, PAÜMED’e üye olmaları koşulu ile ücretsiz olarak bu eğitime katılma hakkı verdik.” dedi.

PAÜMED Başkanı Doruk ise gerek üyelerine gerekse öğrencilere çeşitli imkanlar sunmayı ve özellikle öğrencileri iş hayatına hazırlamayı görev olarak benimsediklerini söyledi. Doruk, “Bu bağlamda gerek çeşitli kişisel gelişim eğitimleri gerekse sosyal ve kültürel aktivitelere, özellikle 10. yılını kutladığımız 2012 yılında daha fazla ağırlık verdik. PAÜMED üyelerine sağlanan özel indirimler ve başarılı öğrencilere derneğimize kayıt olmaları koşulu ile ücretsiz eğitim olanağı sunan İSGDEM yöneticilerine teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı