REKLAMI GEÇ

PEV Ailesi kahvaltıda buluştu

PEV Ailesi kahvaltıda buluştu

Pamukkale Eğitim Vakfı ailesi, Pamukkale Üniversitesi Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi. Özel PEV Okullarının öğretmeninden yöneticilerine kadar tam kadro katılımıyla gerçekleşen buluşmada öğretmenler ile yeni yönetimin tanışması sağlandı.

/ DENİZLİHABER / 14 Mayıs 2012 Pazartesi, 12:25

Pamukkale Eğitim Vakfı ailesi, Pamukkale Üniversitesi Rektörü ve Pamukkale Eğitim Vakfı Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Bağcı’nın daveti üzerine Pamukkale Üniversitesi Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi. Özel PEV Okullarının öğretmeninden yöneticilerine kadar tam kadro katılımıyla gerçekleşen buluşmaya Pamukkale Üniversitesi daire başkanları da katıldı.

Öğretmenler ile yeni yönetimin tanışma kahvaltısı olma özelliğini taşıması açısından büyük önem taşıyan etkinlikte söz alan Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Pamukkale Üniversitesi’nin kardeş kuruluşu olma özelliğini taşıyan Özel PEV Okullarına her daim manevi destek vereceklerini söyledi.

Birliktelik ve bütünlüğün çok önemli bir kavram olduğunu vurgulayan Bağcı, üniversitenin otuz altı bin beş yüz öğrencisi olduğunu, PEV öğrencileriyle beraber bu rakamın otuz yedi bin olduğunun altını çizdi. Hedefin dört yıla kadar altmış bin öğrenci olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, kahvaltıda Denizli’nin eğitim ile ilgili geleceği hakkında önemli bilgiler verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı