REKLAMI GEÇ

SÜRÜCÜ KURSLARI ÖĞRETMENLERİNE SEMİNER

SÜRÜCÜ KURSLARI ÖĞRETMENLERİNE SEMİNER

Denizli Milli Eğitim Müdürlüğünce, sürücü kurslarının direksiyon uygulama sınavlarında görev almak isteyen öğretmenlere teorik ve uygulamalı seminer verildi.

/ DENİZLİHABER / 25 Ekim 2011 Salı, 16:35

Lütfi Ege Anadolu Öğretmen Lisesi toplantı salonunda yapılan seminerde, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz öğretmenlere Milli Eğitim Bakanlığının direksiyon sınavlarında yaptığı değişiklikleri anlattı.

Oğuz, “Ehliyet almak isteyen adayların sınavları titizlikle yapılmalı ve herhangi bir olumsuzluğa meydan verilmemeli. Ülkemizdeki en önemli sorunlarından biri olan trafik terörüdür. Araç kullanmayı bilmediği halde ehliyet alan bir kişinin trafikte kaza yapması kaçınılmazdır. Bu kişi size, bize ya da bir tanıdığımıza, akrabamıza, komşumuza zarar verebilir. Bu yüzden dikkatli olmalıyız” dedi.

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Özevcimen de direksiyon sınavlarında görev almak isteyen öğretmenlerin sınavı nasıl uygulayacakları, araca ne zaman ve nasıl müdahale etmeleri gerektiği konularında teorik bilgi verdi. Daha sonra araçlarda uygulamalı eğitim yaptırdı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı